دنیای آشپزیزیبایی و تناسب اندامنوشیدنی

آب طعم دار برای چربی سوزی

آب را با میوه، سبزیجات و مواد معطر دیگر می توان طعم دار کرد. در اینجا شما با طرزتهیه دو  نوع آب طعم دار، آب طعم دار لیمو و خیار و آب طعم دار آناناس و گیلاس برای چربی سوزی آشنا خواهید شد.

آب طعم دار لیمو و خیار برای چربی سوزی (6 لیوان)

آب معدنی یا فیلتر شده6 لیوان
خیار سبز1 عدد متوسط نازک اسلایس شده
لیمو1 عدد متوسط نازک اسلایس شده
زنجبیل تازه1 ق.چ رنده شده
نعناع تازه10 برگ

آب طعم دار آناناس و گیلاس برای چربی سوزی (6 لیوان)

آب معدنی یا فیلتر شده5 لیوان
آناناس خرد شده2 لیوان
گیلاس تازه هسته گرفته و نیم شده1 لیوان
سیب3 عدد، دانه جدا شده و باریک اسلایس شده

طرزتهیه آب طعم دار برای چربی سوزی

  1. روش تهیه برای تمامی آب های طعم دار شبیه بهم بوده و بسیار ساده است. تمامی مواد را در پارچ آب ریخته و آب را روی آن بریزید.
  2. پارچ آب را پوشانده و حداقل 4 ساعت و حداکثر یک شبانه روز درون یخچال قرار دهید تا مزه مواد خارج شود.
  3. سپس از صافی رد کنید و مصرف نمایید. نوش جان

نکته:

  1. شما می توانید مواد را در صافی پارچه ای که سوراخهای ریزی دارد، ریخته و آن را گره زده و داخل آب قرار دهید و پس از آنکه مزه خود را به آب پس داد آن را راحت خارج کنید.
  2. شما می توانید دوباره روی مواد آب ریخته و اجازه دهید دوباره مزه خود را به آب بدهند. اما برای بارهای بعدی مزه آب کم تر خواهد شد.
  3. شما می توانید درون آب یخ ریخته و در این صورت نیاز نیست مواد را در یخچال قرار دهید.
  4. هرچه مواد در آب بیشتر بماند مزه آب بیشتر خواهد شد.
  5. مرکبات طعم خود را زود به آب پس می دهند اما سبزیجات معطر مثل نعناع و میوه هایی مانند گیلاس، آلبالو، تمشک زمان بیشتری می خواهند تا طعمشان به آب نفوذ کند.
  6. از میوه های زیاد رسیده، کال و سبزیجات که تازه نیستند استفاده نکنید.
  7. سیب  را می توانید با پوست یا بدون پوست استفاده کنید.
  8. هرچه مواد را نازک تر اسلایس کنید طعم قوی تری از آنها خارج خواهد شد.
  9. رنده کرده مواد مسلما طعم بیشتری به آب خواهد داد اما رنگ و شفافیت آب را تغییر خواهد داد.
  10. از آب معمولی هم می توانید استفاده کنید، اما آب معدنی یا تصفیه شده که بو و طعم خاصی نداشته باشد بهتر خواهد بود.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن