دنیای آشپزیکیک و شیرینی

باقلوای لبنانی

باقلوا یک شیرینی بسیار خوشمزه است که منشا آن کشور ترکیه است. با این حال هر کشوری مدل خاصی از آن را برای خودش دارد. با طرزتهیه یک باقلوای لبنانی ساده که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه باقلوای لبنانی (یک سینی 25*35 سانتی)

خمیر یوفکا300 گرم
گردو300 گرم
کره آب شده200 گرم
شکر3 ق.غ
گلاب2 ق.غ
شهد400 سی سی

طرزتهیه باقلوای لبنانی

  1. فر را با 180 درجه گرم کنید.
  2. برای تهیه مواد میانی گردو را در غذاساز خرد کرده تا شکل خرده نان و کمی ریز شود ولی پودر نشود.
  3. گردو را با شکر و گلاب مخلوط کنید.
  4. سینی 25 در 35 سانتی را چرب کنید. هم کف و هم دیواره های آن را.
  5. با یک لایه خمیر یوفکا را کف سینی را پوشانده و روی آن کره بمالید تا خمیر کاملا آغشته به کره شود.
  6. سپس لایه بعدی را گذاشته و مجدد روی آن کره بمالید.
  7. این کار را با نصف خمیر ادامه دهید.
  8. مواد میانی را روی خمیر پخش کنید و با برس کمی کره روی آن بمالید.
  9. یک لایه خمیر یوفکا روی مواد قرار داده و کمی فشار دهید و سپس روی آن را کاملا کره بمالید.
  10. این کار را برای باقی خمیر تکرار کنید.
  11. سپس با یک چاقوی تیز برش های لوزی مانند روی خمیر ایجاد کنید.
  12. باقی کره را روی خمیر پخش کنید.
  13. سینی را طبقه وسط فر قرار دهید و 45 دقیقه بپزید تا روی آن قهوه ای طلایی شود
  14. بلافاصله شهد سرد را روی باقلوای داغ پخش کرده و پودر پسته بپاشید.
  15. بگذارید کاملا خنک شود و سپس از روی خطوط برش آنها را از هم جدا کنید. نوش جان

نکته

  1. برای تهیه شهد 400 گرم شکر را با 200 سی سی آب جوش مخلوط کرده و سپس روی حرارت کم بگذارید حل شود. سپس حرارت را زیاد کرده تا جوش بیاید. آن گاه حرارت را کم کرده تا حدود 3 دقیقه ریزجوش بزند. از حرارت برداشته و یک ق.غ گلاب و یک ق.چ آب لیمو افزوده و بهم بزنید. بگذارید خنک شود.
  2. خمیر یوفکا از فروشگاههای بزرگ قابل تهیه است.( خمیری به نازکی نان لواش است)
  3. بجای کره از روغن هم می توانید استفاده کنید ولی کره عطر بهتری به باقلوای شما می دهد.
  4. حتما شهد هنگام افزودن به باقلوای داغ بایستی سرد باشد تا بهتر جذب شود.
  5. از پسته یا مخلوط پسته و گردو هم برای مواد میانی می توانید استفاده کنید.
  6. من از میزان شهد متوسط در این دستور استفاده کردم اگر می خواهید مثل بیرونی ها پر شهد باشد می توانید این مقدار را دو برابر کنید.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا