دنیای آشپزیغذای ملل

برنج قهوه ای سرخ شده به سبک تایلندی

برنج قهوه ای یکی از مواد غذایی بسیار مغذی است. برنج قهوه ای همان برنج سبوس دار است که یکسری عملیات حرارتی روی آن انجام شده است. بهمین دلیل ماندگاری آن تا یکسال است و نمی توان مانند برنج سفید مدت زمان طولانی نگهداری شود. در اینجا یک غذای تایلندی را به شما آموزش می دهم که خود تایلندی ها با برنج خودشان که عطریاس هم داشته باشد آن را درست می کنند. ولی من آن را با برنج قهوه ای درست می کنم و مزه بسیار خوبی دارد و رژیمی هم هست. با طرزتهیه برنج قهوه ای سرخ شده به سبک تایلندی آشنا شوید.

مواد لازم برای برنج قهوه ای سرخ شده به سبک تایلندی ( برای سه نفر)

برنج قهوه ای2 پیمانه پلوپز
پیازیک عدد کوچک
کرفسنصف ساقه ریز شده
هویج کوچکیک عدد ریز خرد شده
سیریک حبه ساتوری شده
تخم مرغدو عدد
فیله مرغ3 عدد رشته ای خرد شده
سس سویادو قاشق غذاخوری
پیازچهیک تا دو ساقه خرد شده برای تزیین( در صورت تمایل)

طرزتهیه برنج قهوه ای سرخ شده به سبک تایلندی

  1.  حتما از روز قبل دو پيمانه برنج قهوه اي را پخته و بگذاريد خنك شود.
  2. روز پخت اگر فیله مرغ می خواهید در غذا استفاده کنید ابتدا آنها را با کمی روغن با حرارت تفت دهید تا بپزند و کنار بگذارید.
  3.   يك پياز كوچك را در سه قاشق غذاخوری روغن كمي تفت دهيد و يك هويج و نصف ساقه كرفس ريز خرد شده را افزوده و تفت دهيد.
  4. سبزیجات که نرم كه شدند يك حبه سير ريز شده را افزوده و تفت دهيد. مرغهای تفت داده شده را اضافه کنید.
  5.  برنج قهوه اي كه در یخچال بوده را با دست از هم باز كرده و اضافه كنيد. تفت دهيد تا برنج داغ شود.حدود ٥ دقيقه.
  6.  دو تخم مرغ را در تابه اي ديگر شكسته و بهم بزنيد شبيه تخم مرغ مخلوط و شكل ريز ريز شود.
  7. به برنج مخلوط دو قاشق سس سويا با شوري متوسط كه با دو قاشق آب مخلوط شده اضافه كنيد و بهم بزنید.
  8.  دو قاشق سس تند به برنج افزوده و مخلوط كنيد. تخم مرغ ها را هم افزوده و بهم بزنيد و دو دقیقه دیگر حرارت دهید.
  9. پیارچه های خرد شده را افزوده و بلافاصله از حرارت برداريد.نوش جان

نکته

  1.  براي پختن برنج قهوه اي: براي دو پيمانه آن، برنج را با دو نيم ليوان آب ريخته بهمراه كمي نمك و بگذاريد جوش بيايد، سپس حرارت را كم كرده تا ريزجوش بزند و در ظرف را گذاشته تا بپزد. بعد نيم ساعت زير قابلمه را خاموش كرده و بگذاريد يكربع بماند. بعد در قابلمه را برداشته بهم بزنيد و بگذاريد خنك شود و آنگاه بگذاريد داخل يخچال.
  2. برای برنج های سرخ شده استفاده از برنجی که قبل پخته شده باعث می شود که دانه های برنج بهم نچسبد و راحت تر بتوانید آنها را جدا کنید و تفت دهید.
  3. اگر برنج قهوه ای شما کهنه است ممکن است لازم باشد قبل از پخت آن را در آب خیس کنید.
  4. در صورت تمایل می توانید پیاز را حذف کرده و از پیازچه خرد شده استفاده کنید.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن