دنیای آشپزیکیک و شیرینی

تارت تتن(Tarte Tatin)

تارت تتن ابتدا در هتلی در فرانسه به نام Tatin به طور تصادفی درست شد. در این تارت، میوه که معمولا سیب است در مخلوط کره و شکر کاراملی می  شود و سپس با خمیر تارت پخته می شود.

مواد لازم برای 6نفر

خمیر:

آرد سفید                  1/3 1 پیمانه

پودر شکر                1/4 پیمانه

کره سرد                  110 گرم

نمک                        کمی

تخم مرغ                  1 عدد

مواد پرکننده:

سیب درختی            1/5 کیلو گرم

کره                         3 ق.غ

شکر                       1/2 پیمانه

آب                           3 ق.غ

طرزتهیه:

1-برای تهیه خمیر مواد خشک را مخلوط کرده و سپس کره را با نوک انگشتان دست با آن مخلوط کنید تا شکل خرده نان شود.

2- تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را به قطر 15 سانت باز کرده و در پلاستیکی قرار دهید و در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید.

3-خمیر را از یخچال خارج کرده و بگذارید ده دقیقه روی کابینت بماند سپس به قطر 33 سانت باز کنید و دوباره در یخچال قراردهید تا باقی مواد حاضر شوند.

4-سیب ها را پوست گرفته و چهارقسمت کنید.

5-فر را روی 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.

5-تابه را روی حرارت گذاشته شکر و آب را افزوده و بگذارید تا طلایی روشن شود سپس کره را افزوده و بگذارید کاراملی شود.

6-سیبها را اضافه کرده و بهم بزنید و پس از اینکه یکطرف آن کاراملی شد برگردانده تا طرف دیگر آنها هم کاراملی شود حدود 10 تا 15 دقیقه حرارت متوسط ممکن است طول بکشد.

7-قالب قطر 25 سانتی را وارونه روی خمیر باز شده گذاشته و کمی بزرگتر از قالب برش بزنید.

7-سیبها را مرتب کف قالب چرب شده چیده و سس کارامل مانده را روی سیب ها بریزید. خمیر باز شده را روی سیب ها قرار داده و اطراف خمیر را چنگال به سمت پایین قالب فشار دهید.

8- قالب را در فر، طبقه وسط به مدت 40 تا 45 دقیقه گذاشته تا خمیر بپزد و قهوه ای طلایی و سفت شود.

9-بگذارید یکساعت خنک شود و سپس آن را در ظرفی که می خواهید سرو کنید برگردانید. نوش جان

نکته:

  • سیب هایی را برای تارت تتن انتخاب کنید که سفت هستند و در اثر پختن بافت خود را حفظ می کنند.
  • از هلو، گلابی، آناناس، گوجه و سبزیجاتی مثل پیاز هم برای این تارت استفاده می شود.
  • بجای خمیر تارت از خمیرهای پفی مثل هزارلا هم برای تهیه این تارت استفاده می شود.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا