دنیای آشپزیغذای ملل

تخم مرغ صبحانه آمریکایی (Eggs Benedict

تخم مرغ صبحانه آمریکایی (Eggs Benedict ) به عنوان صبحانه یا میان وعده است. از ترکیب مافین انگلیسی که به دو نیم  شده و بین آن تخم مرغ آب پز شده، ژامبون و سس هلندی قرار گرفته است، درست می شود. بسیار در نیویورک محبوب است.

مواد لازم برای صبحانه آمریکایی( 4 نفر):

سرکه سفید            1 ق.غ

تخم مرغ                 8 عدد

نمک                       کمی

نان مافین انگلیسی    4 عدد(از وسط به دو نیم شود)

ژامبون                    8 حلقه ضخیم

کره                         2 ق.غ

پیازچه                     1/4 پیمانه خرد شده

جعفری خرد شده       2 ق.غ

نمک و فلفل              به مقدار لازم

سس هلندی        1/5-1 پیمانه

طرزتهیه:

  1. در یک قابلمه تا ارتفاع 8 سانت آب ریخته و سرکه و نمک ریخته و بهم بزنید. بگذارید آب گرم شود و به حدود 65 درجه سانتی گراد برسد ولی جوش نیاید.
  2. تخم مرغ ها را درون یک آبکش شکسته تا آب اضافی مربوط به آن جدا شود. (حدود 20 ثانیه)
  3. سپس با یک ملاقه تخم مرغ ها را به آرامی، یکی یکی در آب بیندازید. بین آنها حتما فاصله باشد. درب قابلمه را گذاشته، حدود 3 دقیقه تا سفیده کاملا خودش را بگیرد.
  4. به آرامی با کفگیر آنها را خارج کنید.
  5. نان ها نیم شده را زیر گریل فر 2 دقیقه قرار دهید تا کمی طلایی شوند.
  6. ژامبون ها را در روغن یا کره کمی تفت دهید.
  7. حال روی نان های نیم شده کره مالیده و به ترتیب یک لایه ژامبون و تخم مرغ بگذارید. حال روی آنها سس هلندی بریزید و پیازچه، جعفری، نمک و فلفل بپاشید. نوش جان

نکته:

  • بجای جعفری از شوید هم می توانید استفاده کنید.
  • در بعضی جاها از آوکادو یا سالمون هم استفاده می شود.
  • ممکن است بسته به اندازه تخم مرغ کامل پختن سفیده آن بیشتر از 3 دقیقه زمان ببرد. پس بگذارید سفیده کامل بپزد.
  • با گوجه کبابی یا سرخ شده هم می توانید سرو کنید.

همچنین بخوانید:

سس ولوته

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا