دانستنی های آشپزیدنیای آشپزی

تفاوت کاپ کیک و مافین

آیا می دانید کاپ کیک چیست ؟ مافین چه نوع کیکی است؟ آیا تفاوت کاپ کیک و مافین را می دانید. اگر جوابتان منفی است با ما همراه باشید.

تفاوت کاپ کیک و مافین : مافین چیست

برای اینکه تفاوت کاپ کیک و مافین را متوجه شویم ابتدا بایستی بدانیم هر کدام چه ویژگی هایی دارند.

مافین چیست؟

مافین کیک نانی مانند است که سریع آماده می شود. مبدا تهیه آن  آمریکا است. دستور مافین در کتابهای آشپزی قرن 19 و 20 در ایالات متحده وجود دارد. دستور تهیه مافین شامل آرد، شکر، نمک، تخم مرغ، مواد حجم دهنده، روغن نباتی، کره و شیر است. در آماده سازی مافین، از مقدار بیشتری آرد و تخم مرغ کمتری استفاده می شود. معمولا از روغن مایع یا کره آب شده در آن استفاده می شود. مایه مافین ها مدت زمان کوتاهی بهم زده می شود، بنابراین غلیظ است. طعم مافین شیرین و گاهی نمکی یا طعمی غیر از شیرین هم دارد.

از تکه های شکلات، میوه های خشک، آجیل و پنیر در آن استفاده می شود. بافت مافین به طور کلی سفت و حجیم است. روی مافین از رویه استفاده نمی شود و اگر هم باشد معمولا رویه قندی نازکی است. بنابراین، این یک انتخاب سالم تر است. مردم، مافین را در وعده صبحانه مصرف می کنند. ظاهر مافین  قارچی شکل است یعنی قله گنبد شکل دارد. به علت بافت فشرده، برای پخت مافین دمای بالاتری نسبت به کیک نیاز است.

یک وعده مافین 162 کالری انرژی تأمین می کند.

تفاوت کاپ کیک و مافین : کاپ کیک چیست

کاپ کیک چیست؟

کاپ کیک یک کیک تک نفره است. این یک کیک کوچک است که در کاغذهای روغنی کوچک پخته شده است. این مدل کیک فانتزی در قرن هجدهم در آمریکا آغاز شد. مواد تشکیل دهنده آن شامل تخم مرغ، کره، شیر، آرد  و شکر است. برای تزیین آن ، آشپزها از رویه استفاده می کنند. خمیر کاپ کیک بطور مداوم همزده و مخلوط می شود تا مخلوط یکنواخت و لطیفی ایجاد شود.

مخلوط یک کاپ کیک لطیف و سبک تر است. کاپ کیک ها طعم شیرین خالص دارند. از طعم دهنده های آن می توان به وانیل، شکلات و توت فرنگی اشاره کرد. کاپ کیک با تزیین خامه ای سرو می شود. مردم در مراسم و مناسبات خاص کیک می خورند نه بصورت روزانه در وعده صبحانه.

سطح کاپ کیک مسطح است یا نسبت به مافین کمتر گنبدی است.

یک وعده کیک کوچک 292 کالری انرژی تأمین می کند.

تفاوت های کلیدی کاپ کیک و مافین

1. مافین یک کیک نانی شکل است، در حالی که کاپ کیک یک  کیک کوچک خامه ای مینیاتوری است.

2. مافین گنبدی شکل است، در حالی که قسمت بالای کاپ کیک کمتر گنبدی شکل است.

3. مافین بافت فشرده ای دارد، برعکس بافت کاپ کیک سبک و نرم است.

4. مافین از طعم شیرین تا شور و اسپایسی دارد. از طرف دیگ، کاپ کیک فقط طعم شیرین دارد.

5. مافین بدون رویه سرو می شود. در حالیکه، کاپ کیک با یک رویه خوشمزه ای  از خامه سرو می شود.

6. خمیر مافین نرم و ناصاف است، در حالی که خمیر کاپ کیک صاف و پفی است.

7. مافین قند و کره کمتری دارد و از کره آب شده یا روغن در آن استفاده می شود در حالی که کاپ کیک با کره و شکر بیشتری تهیه می شود.

8- مافین برای سلامتی بهتر است، برعکس، کاپ کیک ها به علت کره بیشتر و رویه خامه ای می تواند برای سلامتی مضرتر باشد.

9. مافین در یک وعده کالری کمتری ارائه می دهد، در حالی که کاپ کیک در یک وعده کالری بیشتری را داراست.

جدول مقایسه مافین و کاپ کیک

مشخصاتمافینکاپ کیک
ظاهرسطح گنبدیسطح مسطح
بافتسفتسبک
مزهترش یا شیرینشیرین
رویهندارد یا یک لایه نازک داردروکش خامه ای
مایهنرم و ناصافلطیف و کرم مانند
موادشکر و کره کمترکره و شکر زیاد
سلامتیسالمتر از کاپ کیک 
کالری125 کالری در هر عدد292 کالری در هر عدد

منبع: https://www.difference.wiki

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا