دنیای آشپزیغذای ملل

خوراک مرغ با سس پرتقال

برای تهیه خوراک مرغ با سس پرتقال ، سینه مرغ در مرینیتی که شامل پرتقال، سس سویا، سیر و زنجبیل مزه دار می شود . سپس در فر پخته می شود و با سس پرتقالی که از ترکیب همان مواد مرینیت آماده می شود سرو می شود.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ با سس پرتقال ( برای 6 نفر)

آب پرتقال1/4 1 پیمانه
سس سویا رقیق1 ق.غ
سیر2 حبه ساتوری شده
زنجبیل تازه رنده شدهتکه یک سانتی
نمک و فلفلبه میزان لازم
سینه مرغ بی استخوان با پوست6 عدد
آرد1 ق.غ
فیله پرتقالبرای تزیین
ریحان تازهبرای تزیین

طرزتهیه خوراک مرغ با سس پرتقال

  1. آب پرتقال، سس سویا، سیر خرد شده و زنجبیل را مخلوط کرده و مرغها را در آن قرار دهید.
  2. سپس روی سطح مرغها را با نمک و فلفل آغشته کنید.
  3. روی مواد را پوشانده و حدود 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  4. در این حین فررا روی 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  5. مرغها را از مرینیت خارج کرده و در ظرف یا سینی فر قرار دهید به گونه ای که پوست آن به سمت بالا باشد و در طبقه وسط فر 10 دقیقه بپزید.
  6. سپس ظرف را فر خارج کرده و مواد مرینیت را روی مرغها بدهید و ده دقیقه دیگر یا تا زمانی که مرغ بپزد در فر قرار دهید.
  7. وقتی مرغها کاملا پخت آنها را از سس خارج کرده و پوشانده تا سرد نشود.
  8.  1 ق. غ آرد را در کمی کره تفت دهید تا بوی خامی آن برود.
  9. سپس مرینیت را به آن افزوده و 2 دقیقه بجوشانید.
  10. سپس سس را روی مرغها ریخته و با سبزی معطر که با مرغ سازگاری طعم دارد مثل ریحان بهمرا فیله پرتقال تزیین نمایید. نوش جان

نکته:

  1. مرغ را بیشتر از دو تا سه ساعت در مرینیت قرار ندهید.
  2. مرینیتی که مواد در آن خوابانده شده قابل استفاده مجدد نمی باشد و برای استفاده آن بایستی حداقل 2 دقیقه جوشانده شود.
  3. حتما از سینه مرغ با پوست استفاده کنید تا در فر خشک نشود.
  4. این خوراک را می توانید با سبزیجات بخارپز مثل بروکلی و سیب زمینی سرو نمایید.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن