دنیای آشپزینوشیدنی

دمنوش چای سبز با زنجبیل و لیمو

چای سبز برای سلامتی خواص زیادی دارد که به عنوان نمونه می توان کاهش احتمال دیابت نوع 2، خواص آنتی اکسیدانی، افزایش چربی سوزی در بدن و سم زدایی کردن را نام برد. با طرز تهیه یک دمنوش چای سبز با زنجبیل و لیمو آشنا شوید.

مواد لازم برای دمنوش چای سبز با زنجبیل و لیمو (برای 2 نفر)

آب 2 لیوان
چای سبز 1 ق . غ یا یک تی بگ
زنجبیل تازه یک قطعه دو سانتی خرد یا رنده کنید
عسل 2 ق . چ
آب لیمو نصف آب یک عدد لیموی تازه
برگ نعناع تازه چند عدد ( در صورت تمایل)

طرزتهیه:

  1. آب را جوش بیاورید و تی بگ را درونش قرار دهید تا 5 تا 10 دقیقه بماند.
  2. سپس تی بگ را بیرون آورده و زنجبیل و لیمو را اضافه کنید و درب ظرف را گذاشته تا مزه آن خارج شود (حدود 5 دقیقه)
  3. سپس صاف کرده و عسل را اضافه کنید و بهم بزنید. نوش جان

نکته:

  1. می توانید بجای تی بگ از برگ چای سبز استفاده کنید.
  2. می توانید تمامی مواد را درون آب جوش آمده ریخته و روی کتری 15 دقیقه دم کنید. در این صورت طعم زنجبیل قویتر خواهد بود.
  3. عسل را آخر اضافه کنید تا بتوانید شیرینی آن را طبق ذائقه خود تنظیم کنید.
  4. در صورت تمایل می توانید از برگ نعناع تازه خرد شده نیز استفاده کنید.
  5. در بعضی دستورهای این چای تی بگ را بهمراه لیمو و زنجبیل 5 دقیقه روی حرارت مستقیم با شعله کم حرارت می دهند تا طعم قویتری پیدا کند.
  6. در بعضی دستورها از سر قاشق زردچوبه و سر قاشق دارچین نیز استفاده می شود. اگر از چوب زردچوبه و دارچین استفاده کنید بهتر است.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

همچنین بخوانید: خواص و عوارض جانبی دمنوش زنجبیل

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن