دنیای آشپزیغذای مللنان

دیپ پیتزا پپرونی

امروز قصد دارم پیتزا پپرونی را به مدلی متفاوت به شما آموزش بدهم تا بتوانید به عنوان یک پیش غذا آن را سرو نمایید. این پیتزا به فرمت یک دیپ سرو خواهد شد. با طرز تهیه این دیپ پیتزای پپرونی آشنا شوید.

مواد لازم برای دیپ پیتزا پپرونی ( 6 تا 8 نفر)

خمیر پیتزاحدود 450 گرم
پپرونی نازک اسلایس شده100 گرم
سیر3 حبه ریز خرد شده
روغن زیتون1 ق.غ
پنیر خامه ای150 گرم
پنیر موزارلا رنده شده100 گرم
سس پیتزاسه چهارم پیمانه
پپرونی تفت داده شدهبرای تزیین

مواد لازم برای سس پیتزا( سه چهارم پیمانه)

گوجه فرنگی پوست گرفته2 تا 3 گوجه متوسط
سیریک حبه
روغن زیتونیک ق.چ
ارگانوکمی
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرزتهیه سس پیتزا: تمامی مواد را در غذاساز ریخته و سی ثانیه مخلوط کنید.

مواد لازم برای خمیر پیتزا

آرد نان2 پیمانه با قاشق پرشود
خمیر مایه فورییک و نیم ق.چ
روغن زیتونیک ق.غ
نمکنصف ق.چ
آب ولرمحدود سه چهارم پیمانه

طرزتهیه خمیر پیتزا

  1. آرد، خمیر مایه و نمک را مخلوط کنید.
  2. سپس روغن و در آخر آب را کم کم اضافه کنید و مخلوط کرده تا خمیر شود و آرد خشک باقی نماند.
  3. در صورت لزوم آب یا آرد اضافه کنید. اما به مقدار کم .
  4. سپس روی سطح کابینت آرد پاشیده و یک دقیقه ورز دهید.
  5. خمیر را در ظرف کمی چرب شده قرار بدهید و بگذارید در دمای محیط دو برابر شود.(حدود یک تا یک و نیم ساعت)

طرزتهیه دیپ پیتزا پپرونی

  1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. پپرونی را روی حرارت 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند و بپزند.
  3. سیرهای خرد شده را نیز در روغن سی ثانیه تفت دهید و همراه با روغن آن در ظرفی بریزید.
  4. یک تابه 25 سانتی را چرب کنید.(تابه قابلیت قرار گرفتن در فر را داشته باشد).
  5. خمیر پیتزا را به قطر 20 سانت باز کرده و به 32 قسمت ببرید.
  6. هر قسمت را گلوله کرده و در مخلوط سیر و روغن زده و در کنار دیواره های ظرف 18 عدد را فشرده کنار هم بچینید.
  7. سپس 14 عدد دیگر را در بالای این گلوله ها در امتداد دیواره بین درزهای ردیف قبلی بچینید.
  8. وسط قالب باید خالی بماند.
  9. روی قالب را پوشانده تا بیست دقیقه بماند و نان ها پف کند.
  10. پوشش را برداشته و قالب را در طبقه وسط قرار دهید تا بیست دقیقه بپزد و قهوه ای طلایی شود.
  11. در حین پخت خمیر، پنیر خامه ای نرم شده را با سس پیتزا، پنیر موزارلا و پپرونی مخلوط کنید.
  12. پس از بیست دقیقه پخت، این مخلوط را وسط نان ها ریخته و ده دقیقه دیگر درون فر قرار دهید تا رویش طلایی شود.
  13. 13-  5 دقیقه صبر کنید تا پنیر کمی خودش را مجددا بگیرید سپس با پپرونی تفت داده شده تزیین و سرو کنید. نوش جان

نکته

  1. تمامی مواد به دمای محیط رسیده باشند.
  2. زمان پخت بر اساس دقت دمایی فر شما متفاوت است. دمای ذکر شده تقریبی است. بعد از یک ربع آن را کنترل کنید.
  3. از قالب گرد که کمی دیواره هم داشته باشد می توانید استفاده کنید.
  4. اگر یک طرف نان شما طلایی شده و طرف دیگر هنوز طلایی نشده به دلیل عدم یکنواختی حرارت درون فر شما است. پس در اواسط پخت قالب را بچرخانید.
  5. برای گرفتن پوست گوجه، یک قابلمه آب را جوش بیاورید. در انتهای گوجه ها با چاقو علامت ضربدر بزنید. و هر بار چند عدد گوجه را بسته به سایز قابلمه در آب انداخته و بگذارید یک دقیقه بجوشد. سپس یک دقیقه درون ظرف آب سرد بیندازید و بعد پوست بگیرید.

منبع: بخش آشپری وب سایت چندنقطه

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا