
دستور تهیه این سالاد نخود مدیترانه ای شامل پنیر فتا و خیار و کاهو است که آسان تهیه می شود و بسیار لذیذ است. این سالاد در کنار مرغ و ماهی یا به عنوان یک شام سبک قابل استفاده است.
مواد لازم برای تهیه سالاد نخود مدیترانه ای (6-4 نفر):
خیارمربعی خرد شده | یک و نیم پیمانه |
گوجه گیلاسی نصف شده | یک و نیم پیمانه |
نخود پخته شده | یک و نیم پیمانه |
روغن زیتون | 3 ق.غ |
سرکه قرمز | 3 ق.غ |
سیر | 1 حبه ساطوری شده |
پیاز قرمز | 1/4 پیمانه خرد شده |
جعفری تازه | 1/2 پیمانه خرد شده |
کاهو پیچ | 3 پیمانه خرد شده |
پنیر فتا | 100 گرم یا 1/2 پیمانه مربعی یا با دست ریز شده |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرزتهیه:
- خیار و گوجه های خرد شده را کمی نمک پاشیده و 10 دقیقه بگذارید در آبکش بماند تا آب اضافی آن خارج شود.
- در ظرف بزرگی روغن، سرکه و سیر را مخلوط کنید.
- خیار، گوجه، جعفری، نخود و پیاز را افزوده و با سس مخلوط کنید. 5 دقیقه صبر کنید تا مواد مزه دار شوند.
- کاهوها را اضافه و مخلوط کنید. در آخر خرده های پنیر را روی آن بریزید و به آرامی مخلوط کنید. نوش جان
نکته:
- داخل خیارها را خالی کنید و سپس آنها را به مربعات یک و نیم سانتی خرد کنید.
- برای تهیه یک و نیم پیمانه نخود پخته شما نیاز به نصف پیمانه نخود خام دارید.
- می توانید از فلفل دلمه ای رنگی نیز در این سالاد استفاده کنید.
- اگر تندی پیاز را دوست ندارید می توانید آن را پس از خرد کردن تا زمان مخلوط کردن با مواد، در آب سرد نگهداری کنید.
- از 1 ق.چ ارگانو خشک نیز در این سالاد می توانید استفاده کنید.
- این سالاد تا 3 روز در یخچال در ظرف درب بسته قابل نگهداری است.
- مرغ گریل شده هم در صورت تمایل روی این سالاد یا در کنار این سالاد می توانید سرو کنید تا تبدیل به یک شام کامل شود.
- بعضی ها این سالاد را همراه حمص و آووکادو له شده با نان پیتا رول می کنند و سرو می کنند.
جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه