دنیای آشپزیغذای ملل

سالاد نخود مدیترانه ای

سالاد رژیمی با نخود

دستور تهیه این سالاد نخود مدیترانه ای شامل پنیر فتا و خیار و کاهو است که آسان تهیه می شود و بسیار لذیذ است. این سالاد در کنار مرغ و ماهی یا به عنوان یک شام سبک قابل استفاده است.

مواد لازم برای تهیه سالاد نخود مدیترانه ای (6-4 نفر):

خیارمربعی خرد شده یک و نیم پیمانه
گوجه گیلاسی نصف شده یک و نیم پیمانه
نخود پخته شده یک و نیم پیمانه
روغن زیتون 3 ق.غ
سرکه قرمز 3 ق.غ
سیر 1 حبه ساطوری شده
پیاز قرمز 1/4 پیمانه خرد شده
جعفری تازه 1/2 پیمانه خرد شده
کاهو پیچ 3 پیمانه خرد شده
پنیر فتا 100 گرم یا 1/2 پیمانه مربعی یا با دست ریز شده
نمک و فلفل به میزان لازم

طرزتهیه:

  1. خیار و گوجه های خرد شده را کمی نمک پاشیده و 10 دقیقه بگذارید در آبکش بماند تا آب اضافی آن خارج شود.
  2. در ظرف بزرگی روغن، سرکه و سیر را مخلوط کنید.
  3. خیار، گوجه، جعفری، نخود و پیاز را افزوده و با سس مخلوط کنید. 5 دقیقه صبر کنید تا مواد مزه دار شوند.
  4. کاهوها را اضافه و مخلوط کنید. در آخر خرده های پنیر را روی آن بریزید و به آرامی مخلوط کنید. نوش جان

نکته:

  1. داخل خیارها را خالی کنید و سپس آنها را به مربعات یک و نیم سانتی خرد کنید.
  2. برای تهیه یک و نیم پیمانه نخود پخته شما نیاز به نصف پیمانه نخود خام دارید.
  3. می توانید از فلفل دلمه ای رنگی نیز در این سالاد استفاده کنید.
  4. اگر تندی پیاز را دوست ندارید می توانید آن را پس از خرد کردن تا زمان مخلوط کردن با مواد،  در آب سرد نگهداری کنید.
  5. از 1 ق.چ ارگانو خشک نیز در این سالاد می توانید استفاده کنید.
  6. این سالاد تا 3 روز در یخچال در ظرف درب بسته قابل نگهداری است.
  7. مرغ گریل شده هم در صورت تمایل روی این سالاد یا در کنار این سالاد می توانید سرو کنید تا تبدیل به یک شام کامل شود.
  8. بعضی ها این سالاد را همراه حمص و آووکادو له شده با نان پیتا رول می کنند و سرو می کنند.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن