دنیای آشپزیغذای ملل

سالاد کلم تایلندی

این سالاد از مخلوط کلم، هویج، فلفل دلمه ای و سبزیجات معطر تهیه می شود که با سس آغشته شده و سرو می شود. با دستور تهیه سالاد کلم تایلندی آشنا شوید. این سالاد یک کنار غذای عالی برای مرغ، ماهی و گوشت قرمز است.

مواد لازم برای تهیه سالاد کلم تایلندی ( برای 8 تا 10 نفر)

کلم سبز رشته ای خرد شده3 پیمانه
کلم بنفش رشته ای خرد شده2 پیمانه
هویج رشته ای خرد شده یا درشت رنده شده2 تا 3 عدد متوسط
فلفل دلمه ای قرمز و زرد رشته ای خرد شدهاز هر کدام نصف یک عدد متوسط
پیازچه حلقه ای خرد شدهنصف پیمانه
برگ گشنیز درشت خرد شده2 ق.غ
کنجد یا بادام زمینی2 ق.چ

طرزتهیه سالاد کلم تایلندی

1- کلم ها، هویج، فلفل دلمه ای و پیازچه را در ظرفی بزرگ با هم مخلوط کنید.

2- تمامی مواد سس سالاد دلخواه را هم در ظرف کوچکی خوب بهم بزنید تا یکدست شود.

3- سس را روی سالاد ریخته و مواد سالاد را خوب با آن آغشته کنید.

4- روی آن بسته به نوع سس سالاد کنجد یا بادام زمینی بریزید.

5- گشنیز را روی سالاد بریزید و با پیازچه اضافه تزیین کنید. نوش جان

سس بادام زمینی

کره بادام زمینی1/3 پیمانه
آب لیمو تازه2 ق.غ
سرکه برنج*یک و نیم ق.غ
سس سویایک و نیم ق.غ
سیر1 حبه ساطوری شده
شکر قهوای و عسلاز هر کدام یک و نیم ق.غ
روغن کنجدیک و نیم ق.غ
زنجبیل رنده شده2 ق.چ

سس کنجد و زنجبیل

سرکه برنج *دو و نیم ق.غ
سس سویا2 ق.غ
عسلیک و نیم ق.غ
روغن کنجد1 ق.چ
زنجبیل تازه رنده شده1 ق. غ
سیر1 حبه ساطوری شده

نکته:

  1. به این سالاد مواد پروتیئنی مانند مرغ، توفو و میگو نیز می توانید اضافه کنید که در نتیجه یک غذای رژیمی و کامل خواهید داشت.
  2. از سبزیجات دیگر مانند پیاز قرمز، اسفناج، کرفس و بروکلی خرد شده هم دراین سالاد می توانید استفاده کنید.
  3. این سالاد پس از مخلوط شدن با سس تا حداکثر 4 ساعت در یخچال قابل نگهداری است.
  4. شما می توانید کلم، هویج این سالاد را 24 ساعت قبل از مصرف خرد و در یخچال در ظرف درب بسته نگهداری کنید.
  5.   * بجای یک و نیم ق.غ سرکه برنج این دستور می توانید از ترکیب 1 ق.غ سرکه سفید که با نصف قاشق آب رقیق شده استفاده کنید.
  6. بسته به شوری سس سویا مصرفی شما ابتدا نصف مقدار را مصرف کنید و در صورت نیاز بسته به ذائقه تان میزان آن را افزایش دهید.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن