دنیای آشپزیسسغذای ملل

سالاد یونانی

سالاد یونانی یکی از سالم ترین دستورهای سالاد مدیترانه ای است. این سالاد هم بدون گلوتن، هم کاملا گیاهی و رژیمی است و با سبزیجات خام تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد یونانی (برای 6 نفر)

کاهو پیچیک عدد خرد شده
پیاز قرمز متوسطنصف یک عدد نازک اسلایس شده
فلفل دلمه ای رنگینصف یک عدد خرد شده
گوجه گیلاسییک پیمانه (از وسط دو نیم شوند)
خیار2 عدد خرد شده
زیتون سیاه یا سبزنصف پیمانه (هر زیتون به سه قسمت تقسیم شوند)
آووکادویک عدد خرد شده
پنیر فتا100 گرم خرد شده

مواد لازم برای تهیه سس سالاد یونانی

روغن زیتون فرابکر3 ق.غ
آب لیموی تازه3 ق.غ
سیر1 حبه ساتوری شود
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرزتهیه سالاد یونانی

  1. کاهو را شسته و آب اضافه آن را کامل بگیرید و خرد کنید.
  2. باقی مواد خرد شده را هم روی کاهو ها به صورت لایه ای یا ستونی یا شکل دلخواه پخش نمایید.
  3. مواد سس را در شیشه ای کوچک ریخته و در آن را بسته و بهم بزنید تا میکس شوند.
  4. هنگام سرو، سس را روی سالاد پخش کرده و فورا سرو نمایید. نوش جان

نکته

  1. حتما آب اضافه کاهو را بگیرید.
  2. اگر از قبل سالاد را تهیه می کنید، گوجه، خیار، آووکادو و سس را هنگام سرو به آن اضافه کنید.
  3. چون سس سالاد رقیق است و زیر مواد می رود می توانید آن را کنار سالاد سرو نمایید. یا پس از ریختن سس مواد را با یک قاشق بزرگ بهم زده تا به سس آغشته شوند.
  4. پنیر در این سالاد را می توانید با دست خرد نمایید. از پنیر فتایی استفاده کنید که کمی سفت باشد و خمیر نشود.
  5. اگر بخواهید می توانید آووکادو و فلفل دلمه ای را حذف کنید ولی باقی سبزیجات برای این سالاد ضروری هستند.
  6. از انواع دیگر کاهو هم در صورت تمایل می توانید استفاده کنید.
  7. بجای آب لیمو از سرکه قرمز یا سرکه بالزامیک هم می توانید استفاده کنید. در صورت مصرف سرکه قرمز یک تا دو ق.غ مصرف نمایید. اگر به ترشی سرکه حساس هستید می توانید با کمی عسل یا شکر ترشی را تنظیم کنید یا از آب لیمو و یا سرکه بالزامیک یا سرکه سیب استفاده نمایید.
  8. اگر به طعم پیاز حساس هستید، پیاز خرد شده را با سرکه قرمز مخلوط کرده و بگذارید 10 دقیقه بماند. سپس پیازها را خارج و در سالاد استفاده کنید.
  9. سالاد آغشته شده به سس قابل نگهداری در یخچال نمی باشد و در صورت نگهداری ظاهری لزج خواهد داشت.

10. در صورت تمایل می توانید آن را لای نان پیتا قرار دهید و یا پنیر را با فیله مرغ گریل شده جایگزین نمایید. اما دستور اصلی این سالاد با پنیر است.

11. حتما از سیر تازه و آب لیموی تازه استفاده کنید.

منبع : بخش آشپزی وب سایت چندنقطه

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا