دنیای آشپزیسس

سس آلفردو

سس آلفردو نوعی سس خامه ای است که در سال 1914 توسط رستوران آلفردو در رم مشهور شد. در ابتدا برای این سس فقط از کره و پنیر پارمزان استفاده می شد . اما امروزه بیشتر دستور سس صاف و خامه ای آن شناخته شده است . سس آلفردو همراهی همه کاره برای پاستا، مرغ و… است . از این سس نه فقط برای پاستاها بلکه برای پیتزا و حتی به عنوان دیپ هم استفاده می شود . از همه بهتر اینکه  تعداد مواد اولیه آن کم  و در عرض چند دقیقه آماده است.

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو (4 نفر):

خامه 1 پیمانه (240 گرم)
کره 55 گرم
پنیر پارمیزان رنده ریز شده 150 گرم
سیر ساطوری شده 1-2 حبه
جعفری خرد شده 1 ق.غ
نمک و فلفل مقدار لازم

طرزتهیه:

  1. کره را در تابه مخصوص تهیه سس ،  ​​روی حرارت کم – متوسط ​​ذوب کنید . سیر را افزوده و کمی تفت دهید .
  2. سپس خامه را اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید . حرارت را کم کرده تا 5 دقیقه آرام بجوشد .
  3. پنیر را اضافه کرده و بهم زده تا پنیر آب شود . سس بایستی صاف و یکدست شود و پشت قاشق را بپوشاند.
  4. نمک و فلفل آن را تنظیم کنید .
  5. جعفری را هم اضافه کنید و بهم بزنید و بلافاصله سرو کنید . نوش جان

نکته:

  1. اگر می خواهید سس حالت غلیظ تری داشته باشد دو دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید.
  2. می توانید از سر قاشق چایخوری رنده جوز هندی هم استفاده کنید.
  3. بجای جعفری از برگ آویشن و اورگانو خشک یا تازه هم می توانید استفاده کنید.
  4. اگر سس خیلی غلیظ شد از آب پاستا یا شیر برای رقیق کردن آن استفاده کنید.
  5. از پنیر پارمیزان رنده شده آماده استفاده نکنید. گاهی به آنها موادی میزنند که بهم نچسبند. در نتیجه به خوبی آب نمی شوند. برای گرفتن نتیجه بهتر، یک قالب پنیر پارمیزان بگیرید و خودتان رنده کنید.
  6. اگر سس شما خیلی رقیق است می توانید به آن 50 گرم پنیر خامه ای یا نصف پیمانه دیگر پنیر پارمیزان اضافه کنید.
  7. از roux  هم می توانید برای غلیظ کردن سس استفاده کنید. از 2 ق.چ کره و 2 ق.چ آرد برای roux استفاده کنید.
  8. دقت کنید بعد از افزودن پنیر پارمیزان سس نبایستی بجوشد. در تهیه این سس، همین که چند حباب کوچک روی سطح مواد دیده شود کافیست در غیر این صورت سس شما خراب می شود.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

‫3 نظرها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن