دنیای آشپزیسس

سس سالاد سزار

این سس همانگونه که از نامش مشخص است برای سالاد سزار استفاده می شود. سالاد سزار مخلوطی از کاهو، نان مربعی تست یا سرخ شده بهمراه مرغ یا ماهی anchovy و پنیر پارمیزان است. با طرزتهیه یک نوع سس سالاد سزار که بدون anchovy (نوعی ماهی کوچک) و تخم مرغ خام تهیه می شود، آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار (یک و نیم پیمانه) :

سس مایونز 2 ق.غ
سس خردل 2 ق.چ
سیر 2 حبه ریز شده
آب لیموی تازه 1/4 پیمانه (معادل آب یک لیموی بزرگ)
روغن زیتون 1 پیمانه
پنیر پارمیزان 2 ق.غ
نمک و فلفل به میزان لازم

طرزتهیه سس سالاد سزار :

  1. سس مایونز، خردل، سیر و آب لیمو را در غذاساز میکس کرده تا یکدست شود.
  2. سپس سرعت غذاساز را کم کرده و قطره قطره روغن را افزوده و میکس کرده تا حالت کرم مانند پیدا کند.
  3. پنیر را افزوده و با 5 تا 6 پالس میکس کنید.
  4. نمک و فلفل آن را مطابق سلیقه خود تنظیم کنید.
  5. در ظرف سس کشیده و کنار سالاد سرو کنید. نوش جان

نکته:

  1. حتما روغن را تدریجی اضافه کنید.
  2. اگر می خواهید سس فوری درست کنید می توانید روغن را حذف و مقدار سس مایونز را به 1 پیمانه افزایش دهید.
  3. اگر غلظت بیشتری برای سس تان بخواهید می توانید پنیر پارمیزان آن را تا نصف پیمانه هم افزایش دهید.
  4. حتما از روغن زیتون ملایم استفاده کنید. از روغن زیتون بو دار استفاده نکنید.
  5. اگر حس کردید سس کمی بریده است سس مایونز یا خامه را تدریجا افزوده و مجددا میکس کنید تا کرم مانند شود.
  6. اگر سس غلیظ شد روغن بیشتر اضافه نکنید زیرا سس می برد.
  7. برای تنظیم غلظت سس آب اضافه کنید و هر بار هم بیشتر از 1 ق اضافه نکنید. سپس همزده و غلظت را چک کنید.
  8. این سس برای فریز کردن مناسب نیست.
  9. در سس سالاد سزار کلاسیک، بجای سس مایونز از زرده خام و ماهی anchovy استفاده می شود. زرده نقش امولسیفایر را دارد و فیله ماهی به آن غلظت و طعم می دهد که با سالاد سزار کلاسیک که فیله anchovy نیز در آن استفاده می شود مطابقت دارد.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چند نقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن