دنیای آشپزیسس

سس سالاد فرانسوی

سس سالاد فرانسوی یک سس غلیظ و کرم شکل است که از سس مایونز، کچاپ، روغن، سرکه بهمراه یکسری از ادویه ها تهیه می شود. این سس برای سالاد، غذاهای سرخ شده و غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. با طرزتهیه این سس آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه سس سالاد فرانسوی ( دو و نیم پیمانه)

سس مایونزنصف پیمانه
سس کچاپنصف پیمانه
روغن کنجد ترجیحا بی بونصف پیمانه
سرکه سیب1/3 پیمانه
پیاز کوچک ( تند نباشد)1 عدد درشت خرد شده
شکر1/3 پیمانه
پاپریکا1 ق.چ
پودر سیرنصف ق.چ
پودر پیاز1/4 ق.چ
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرزتهیه سس سالاد فرانسوی

  1. تمام مواد را بجز روغن را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید تا نرم و یکدست  شوند.
  2. سپس تدریجا روغن را به مواد دررون مخلوط کن اضافه کنید و میکس کرده تا کرم مانند شود.
  3. سس را چشیده و اگر دوست دارید ترش تر باشد سرکه اضافه کنید.
  4. نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
  5. سس را پس از تهیه حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بهتری پیدا کند. پس از آن آماده مصرف است. نوش جان

نکته

  1. به این سس می توانید نصف ق.چ پودر خردل یا تا حدود 1 ق. غ سس خردل نیز اضافه کنید.
  2. در نوع ایتالیایی این سس از ریحان و ارگانو هم استفاده می شود.
  3. سس تا 2 هفته در ظرف درب دار در یخچال قابل نگهداری است.
  4. با توجه به اینکه بچه ها طعم پیاز را نمی پسندند، می توانید پیاز را حذف کنید.
  5. می توانید میزان شکر را کم کرده و در صورت نیاز در آخر تنظیم نمایید.
  6. از روغن آفتابگردان و کانولا هم می توانید استفاده کنید.
  7. روغن زیتون توصیه نمی شود زیرا مزه سس را تحت تاثیر قرار می دهد.
  8. در سالادهای ماکارونی، سیب زمینی پخته شده، سبزیجات پخته شده، سالاد سبزیجات و مرغ و گوشت قرمز گریل شده استفاده کنید.
  9. از چیلی و سس تند هم در صورت تمایل در این سس می توان استفاده کرد.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن