دنیای آشپزیسس

سس سالاد هزار جزیره کلاسیک

سس سالاد هزار جزیره کلاسیک از مواد ساده­ ای که هر روز در دسترس شما است قابل تهیه است. این سس با سالادهای سبز، سالاد تاکو و حتی سالادهای دریایی عالی است. همچنین سس سالاد هزارجزیره به عنوان سس برگرها و سیب زمینی سرخ کرده هم می تواند استفاده شود. با طرز تهیه این سس آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه سس سالاد هزار جزیره کلاسیک ( یک و نیم پیمانه)

سیرنصف یک حبه
سس مایونز خانگی یا آمادهسه چهارم پیمانه
سس کچاپ2 ق.غ
سس چیلی یا سس تند4 ق.غ
پیاز خیلی ریز خرد شدهیک و نیم ق.غ
خیار شور2 ق.چ
تخم مرغ آب پزنصف یک عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرزتهیه سس سالاد هزار جزیره کلاسیک

  1. سیر را له کرده و ساطوری کنید.
  2. سپس کمی نمک زده و با مایونز،سس چیلی، سس کچاپ، پیاز، خیارشور ریز شده و تخم مرغ پخته و رنده ریز شده خوب مخلوط کنید.
  3. نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
  4. سس آماده است. قبل از مصرف یکساعت در یخچال قرار دهید. نوش جان

نکته

1- سس تا دو روز در ظرف در بسته در یخچال قابل نگهداری می باشد.

2- اگر می توانید خیار شور را در آب قرار دهید تا شوری آن گرفته شود بعد در سالاد استفاده کنید.

3- اگر دوست دارید می توانید خیار شور را حذف کنید و از کمی زنجبیل استفاده کنید باز هم مزه خوبی خواهد داشت.

4- در صورت تمایل روی سبزیجات بخارپز مانند بروکلی و گل کلم هم قابل استفاده است.

5- در صورت تمایل تخم مرغ را می توانید حذف کنید.

6- به جای سس چیلی می توانید از سس وسترشایر هم استفاده کنید.

7- در صورت تمایل می توانید از یک ق.غ زیتون خیلی ریز خرد شده و فلفل دلمه ای قرمز خیلی ریز خرد شده هم استفاده کنید.( دقت کنید شوری زیتون تا حد امکان گرفته شود)

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا