دنیای آشپزیسس

سس مارینارا

سس گوجه مخصوص پاستا و پیتزا

سس مارینارا یک سس گوجه ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزا است. این سس به سادگی و در مدت زمان کوتاه تهیه می شود. از سس مارینارا رقیق برای پاستا و از غلیظ آن برای پیتزا استفاده می شود. این سس از گوجه، پیاز، سیر و مواد معطر دیگر که جوشانده شده تا به غلظت دلخواهتان برسد تهیه می شود. از این سس به عنوان دیپ هم می توان استفاده نمود. با طرزتهیه سس مارینارا آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه سس مارینارا ( 4 پیمانه)

گوجه800 گرم
روغن زیتون یا روغن کنجددو قاشق غذاخوری
هویج کوچک1 عدد رنده شده
سیر2 حبه ساتوری شده
ریحان تازه1 ق.غ خرد شده
ارگانو خشکنصف قاشق چایخوری
رب گوجه1 ق.غ
شکر1 ت 2 ق.چ در صورت نیاز
آبحدود نصف پیمانه
پیاز متوسط1 عدد ریز خرد شده
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرزتهیه سس مارینارا

  1. روی حرارت روغن را داغ کرده و پیاز را تفت داده تا نرم شود.
  2. هویج را افزوده کمی تفت داده تا نرم شود. سپس سیر را افزوده تا حدود یک دقیقه تفت بخورد.
  3. مواد که همگی در حد نرم شدن تفت خوردند، رب گوجه را افزوده و تفت داده تا بوی خامی آن برود. گوجه را که پوست گرفته اید و خرد کرده اید را بهمراه آب آنها افزوده و بهم بزنید. ارگانو را نیز اضافه نمایید.
  4. اگر آب گوجه خیلی زیاد است نیاز نیست آب اضافه کنید. ولی اگر گوجه مصرفی کم آب است آب را به آن اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید و سپس زیر آن را کم کرده و 20 دقیقه بجوشانید وبه غلظت مورد نظرتان برسانید.
  5. نمک و فلفل و شیرینی آن را مطابق میل خود تنظیم نمایید و ریحان ها روی آن بریزید.
  6. حال بر روی پاستا یا اسپاگتی خود ریخته و آن را با سس آغشته نمایید. یا پس از سرد شدن روی خمیر پیتزا استفاده نمایید و پیتزا مارینارا درست کنید. نوش جان
سس مارینارا

نکته:

  1. استفاده از هویج باعث گرفتن ترشی گوجه در سس و ملایم شدن طعم سس می شود. اگر گوجه شما ترش نیست یا می خواهید سس شما ترش باشد می توانید هویج را حذف کنید یا فقط با شکر طعم سس خود را تنظیم کنید. استفاده از هویج به مقدار زیاد سس شما را شیرین خواهد کرد.
  2. اگر سس شما خیلی غلیظ شد با آبجوش غلظت آن را تنظیم کنید. اگر سس را برای پاستا آماده می کنید از آبی که پاستا در آن جوشانده شده هم می توانید استفاده کنید.
  3. در این سس برای پاستا از کرفس خرد شده، کدوی رنده شده و یا گوشت چرخ شده هم می توانید استفاده کنید. همه این مواد بایستی با پیاز و مواد دیگر تفت بخورند و بعد گوجه و آب اضافه گردد.
  4. ارگانو با آویشن متفاوت است. ارگانو طعم و بوی ملایمتری دارد.
  5. بهتر است نمک را پس از افزودن گوجه اضافه کنید،  باعث می شود گوجه بهتر آب بیندازد.
  6. سس مارینارا پس از خنک شدن تا یک هفته در ظرف درب بسته می توانید نگهداری کنید.
  7. سس مارینارا را می توانید به اندازه نیاز هر بار مصرفتان در پلاستیک فریزر بسته بندی و تا یکسال در فریزر نگهداری کنید. قبل از مصرف کافی است فقط یخ زدایی نمایید.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن