دنیای آشپزیغذای ملل

سوپ دال عدس لبنانی

سوپ دال عدس لبنانی همانگونه که از نامش پیداست با دال عدس، هویج، سیب زمینی و ادویه ها تهیه می شود. سوپ ها معمولا به عنوان یک پیش غذا سرو می شود.

مواد لازم برای تهیه سوپ دال عدس ( 4 نفر ) :

دال عدس 230 گرم (حدود 1/8 1 پیمانه)
پیاز 1 عدد خرد شده
هویج 1 عدد خرد شده
سیب زمینی 1 عدد کوچک
زردچوبه و زیره سبز از هر کدام یک ق.چ تا نصف ق.غ
استاک سبزیجات یا مرغ  یا آب 4 لیوان
آب لیمو نصف آب یک لیمو
جعفری خرد شده برای تزیین

طرزتهیه سوپ دال عدس لبنانی :

  1. 1 ق.غ روغن را در تابه گرم کنید و پیاز را تفت دهید تا نرم شود.
  2. زردچوبه و زیره را افزوده تا کمی تفت بخورند.
  3. هویج و سیب زمینی خرد شده، دال عدس و استاک مرغ/سبزیجات یا آب را اضافه کنید.
  4. بگذارید جوش بیاید. سپس زیر آن را کم کنید تا ریز جوش بزند و مواد خوب پخته شوند. (حدود 30 دقیقه)
  5. نمک، فلفل و آب لیمو را طبق ذائقه تان تنظیم کنید.
  6. با گوشت کوب برقی مواد را له کرده تا نرم شوند.
  7. سپس در طرف کشیده و با جعفری تزیین کنید. نوش جان

نکته:

  1. این سوپ غلیظ است اگر غلظت آن را نمی پسندید با آب یا استاک، آن تنظیم کنید.
  2. در نوع کلاسیک آن سیزیجات حذف می شوند و یک حبه سیر را با پیاز تفت می دهند. مقدار دال عدس هم به یک و نیم پیمانه افزایش دهید. در این حالت می توانید مواد را له نکنید.
  3. در بعضی دستورهای این سوپ از 1/4 پیمانه برنج بجای سیب زمینی استفاده می شود.
  4. از ماست چکیده هم برای تزیین این سوپ استفاده می شود.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چند نقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن