دنیای آشپزیغذای ملل

سوپ ذرت

این دستور سوپ ذرت مانند یک سوپ سبزیجات غلیظ است که همانگونه که مشخص است ماده اصلی آن ذرت است که بهمراه سبزیجات دیگری مانند سیب زمینی، هویج، کرفس و …. تهیه می شود. این سوپ بسیار خوشمزه و لذیذ است. با طرزتهیه این سوپ آشنا شوید.

سوپ ذرت ( برای سه تا چهار نفر)

ذرت2 پیمانه
استاک مرغ3 پیمانه
شیریک و نیم پیمانه
خامهنیم تا یک پیمانه
آردیک ونیم ق.غ
هویج کوچکیک عدد
سیب زمینی2 عدد متوسط مربعی ریز خرد شده
کرفس2 ق.غ ریز خرد شده
پیازیک عدد
سیریک حبه
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

طرزتهیه سوپ ذرت

  1. یک پیمانه ذرت را درون غذا ساز ریخته و میکس کنید تا ریز شود ولی پودر نشود.
  2. یک پیاز را با کمی روغن تفت دهید، سپس سیر و حدود سی ثانیه تفت دهید.
  3. سیب زمینی ها، کرفس ها  و هویج ها را که به مکعبات ریز خرد شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.(دو دقیقه)
  4. آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن برود.
  5. سپس استاک مرغ، یک پیمانه ذرت ریز شده و شیر را اضافه هکنید.
  6. سوپ که جوش آمد زیرش را کم کرده و درب قابلمه را بسته تا یک ربع بپزد و سبزیجات پخته شوند.
  7. سپس یک پیمانه ذرت را اضافه کنید و یک ربع بگذارید بپزد.
  8. در آخر دو قاشق جعفری خرد شده افزوده، بهم زده و بگذارید دو دقیقه بجوشد.
  9. خامه را اضافه کرده بهمراه نمک و فلفل و بهم زده تا سوپ دوباره جوش بیاد. یکی دو قل که زد از حرارت بردارید.
  10. 10-  می توانید روی سوپ را با ذرت پخته اضافه و بیکن سرخ شده  و جعفری تازه تزیین کرده و با آب لیمو سرو کنید. نوش جان

نکته

  1. خامه را با کمی از سوپ رقیق کرده و بعد اضافه کنید تا راحت تر مخلوط شود.
  2. پس از افزودن خامه و گرم شدن مجدد سوپ، سوپ را زیاد روی حرارت نگه ندارید.
  3. از قطعات مرغ هم در سوپ می توانید استفاده کنید.
  4. می توانید زردچوبه را حذف کنید و از یک برگ بو استفاده کنید و در آخر از غذا خارج کنید.
  5. از آویشن تازه هم می توانید در این سوپ استفاده کنید.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا