دنیای آشپزینوشیدنی

شربت تخم شربتی

تخم شربتي خواص زيادي از جمله كاهش وزن (البته مصرف بدون شکر) دارد كه به دليل داشتن حالت ژلاتيني آن است در نتیجه مدت بيشتري شما را سير نگه مي دارد. اثراتی مانند كنترل فشار خون، تسكين ناراحتي هاي گوارشي، تنظيم قند خون، كمك به عملكرد روده… نیز از دیگر فواید آن ذکر می گردد. همه این خواص در کنار طعم و ظاهر جالب و زیبای آن است. با طرزتهیه شربت تخم شربتی آشنا شوید.

تخم شربتي با دانه چيا فرق دارد

مواد لازم برای تهیه شربت تخم شربتی (4 نفر)

سه قاشق غذاخوری سر پرتخم شربتی
دو قاشق غذاخوریزعفران دم کرده
سه لیوانآب
به میزان لازمشیره شکر
یک عدد کوچکلیموترش
به میزان لازمیخ

طرزتهیه شربت تخم شربتی

  1.  تخم شربتی را در ظرف ریخته و روی آن آب (چهار لیوان بریزید) و بگذارید ده دقیقه تا خیس بخورد و دانه های آن لعاب دار شود.
  2. سپس آنها را از روی آب گرفته و داخل پارچ می ریزیم
  3.  به تخم شربتی های درون پارچ سه لیوان آب اضافه کرده و آب لیمو را هم درون آن بریزید.
  4.  زعفران را هم در صورت تمایل اضافه کنید.
  5. حالا به اندازه کافی شیره اضافه کنید تا به شیرینی دلخواه برسید.
  6.  سپس در ليوان يخ ريخته و شربت را در آن بريزيد. نوش جان

نکته

  1. اگر تخم شربتی شما شن زیاد داشته باشد این کار را چندبار تکرار کنید
  2. استفاده از شیره بجای شکر باعث می شود که تخم شربتی شما ته نشین نشود
  3. برای درست کردن شیره: نصف پیمانه شکر را با یک چهارم پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته و بهم زده تا تا شکر حل شود( حرارت کم باشد تا شکر حل شود، وقتی شکر حل نشده بهتر است بجوش نیاید). پس از حل شدن کامل شکر دو دقیقه که با حرارت کم جوشید از حرارت بردارید. در آن را بگذارید تا خنک شود.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن