پزشکیتغذیه و رژیم غذاییسلامتسلامت و تغذیه

شش دلیل که باید آووکادو بخورید

خواص تغذیه آووکادو در این مطلب به دقت بررسی می گردد و اثرات شگفت انگیز و خواص ممتاز آن مورد توجه قرار می گیرد.

حقایق تغذیه ای آووکادو

آووکادو باعث کاهش کلسترول و نیز  5 مزایای دیگر  برای سلامتی می شود

آووکادو طیف گسترده ای از مزایا را برای سلامتی ارائه می دهد. این میوه به دلیل داشتن مواد مغذی متراکم طبیعی معروف است زیرا تقریبا 20 ویتامین و مواد معدنی دارد.

خوردن آووکادو مقدار خوبی از ویتامین های C ، E ، K و B-6 ، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، اسید پانتوتنیک، منیزیم، پتاسیم، لوتئین، بتاکاروتن و اسیدهای چرب امگا 3 را به همراه سایر مواد مغذی به بدن می دهد. این میوه به تنهایی می تواند به کاهش خطر چاقی، دیابت، بیماری های قلبی و مرگ و میر کلی کمک کند.

براساس اعلام وزارت كشاورزی آمریكا، یك وعده ی غذایی آووكادو یا 40 گرم آووکادو،  64 كالری ، تقریبا 6 گرم چربی، 3.4 گرم كربوهیدرات، كمتر از یك گرم قند و حداكثر 3 گرم فیبر تأمین می كند.

خوردن آووکادو لیست بلند بالایی از مزایای سلامتی را ارائه می دهد و در زیر فقط شش مورد از آنها ذکر شده است:

1- قلب را سالم نگه می دارد

تا 25 میلی گرم در هر اونس استرول گیاه طبیعی، (بتا سیتوسترول) ، در آووکادو وجود دارد. به گزارش مدیکال نیوز تودی، مصرف منظم بتا سیتوسترول و  سایر استرول های گیاهی می تواند به حفظ سطح کلسترول سالم کمک کند و منجر به سلامتی قلب شود.

2-      از پوکی استخوان جلوگیری می کند

فقط نصف آووکادو به خودی خود 25 درصد از نیاز روزانه ویتامین K را تأمین می کند. این ماده مغذی جذب کلسیم را افزایش می دهد و دفع کلسیم ادرار را نیز کاهش می دهد و به بدن کمک می کند تا استخوان های سالم بویژه برای افراد مسن حفظ کند.

3- خطر سرطان را کاهش می دهد

تحقیقات نشان داده است که فیتوشیمیایی های استخراج شده از آووکادو می توانند به جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی کمک کنند. چنین مواد شیمیایی همچنین باعث مرگ سلولهای سرطانی شده و تولید سلولهای سیستم ایمنی بدن به نام لنفوسیتها را نیز ترغیب می کند.

4- نوزادان را سالم نگه می دارد

فولات موجود در آووکادو در دوران بارداری کمک می کند. مصرف کافی آن خطر سقط جنین و نقص لوله عصبی را کاهش می دهد. یک مطالعه نشان داده است که فقدان فولات می تواند منجر به انواع نقص هنگام تولد در نوزادان شود.

5- خطر افسردگی را کاهش می دهد

مقادیر بالای فولات می تواند به کاهش خطر افسردگی کمک کند. مواد غذایی، مانند آووکادوو، کمک به جلوگیری از ایجاد هموسیستئین، ماده ای که باعث جلوگیری از گردش مواد مغذی به مغز و همچنین تولید سروتونین، دوپامین و نوراپینفرین میکند و باعث تنظیم خلق و خو ، خواب و اشتها می شود.

6- سم زدایی طبیعی را تسهیل می کند

آووکادو فیبر بالایی را در بدن ایجاد می کند، که به حرکت منظم روده کمک می کند. مطالعات اخیر نشان می دهد که فیبر رژیم غذایی همچنین می تواند به بهبود تنظیم سیستم ایمنی و التهاب کمک کند.

منبع

www.msn.com

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن