دنیای آشپزیکیک و شیرینی
شیرینی زنجبیلی مخصوص کریسمس

با مواد لازم و طرزتهیه شیرینی زنجبیلی که مخصوص ایام کریسمس و بسیار محبوب است آشنا شوید. این شیرینی معطر از شکر قهوه ای و ترکیبی از ادویه های معطر درست می شود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی زنجبیلی مخصوص کریسمس ( 60 عدد )
کره نرم شده به دمای محیط | 155 گرم |
شکر قهوه ای نرم | 1 پیمانه |
تخم مرغ بزرگ | 1 عدد |
ملاس | 3/4 پیمانه |
آرد | 4 پیمانه |
پودر زنجبیل | 2 ق.چ |
بکینگ پودر | 1/2 1 ق.چ |
دارچین | 1/2 1 ق.چ |
پودر میخک | 3/4 ق.چ |
نمک | 1/4 ق.چ |
رویه شکر به همراه رنگ خوراکی | برای تزیین |
طرزتهیه شیرینی زنجبیلی مخصوص کریسمس :
- در ظرف بزرگی کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا کرم مانند و سبک شود.
- تخم مرغ و ملاس را افزوده و با همزن برقی بهم یزنید.
- آرد، بکینگ پودر و ادویه ها را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و در سه مرحله افزوده و با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شوند و گلوله آرد باقی نماند.
- خمیر را با پلاستیک پوشانده و حداقل چهار ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.
- فر را روی 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- روی سطح کارتان کمی آرد بیاشید و خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلی متر باز کنید.
- با قالب آدمک یا درخت کریسمس یا قالب گرد 6 سانتی قالب بزنید و به فاصله حدود سه سانت از هم در سینی چرب نشده قرار دهید.
- 8 تا ده دقیقه بپزید تا لبه های آن قهوه ای طلایی شود.
- سینی را روی توری مشبک قرار دهید تا خنک شود.
- سپس از سینی خارج کرده و با آیسینگ شکر رنگی به دلخواه تزیین نمایید. نوش جان
نکته:
- تمامی مواد را به دمای محیط برسانید.
- برای پیمانه کردن شکر قهوه ای حتما آن را در پیمانه با دست فشرده کنید و پیمانه کنید.
- حتما قبل از باز کردن خمیر آن را حداقل سه ساعت در یخچال قرار دهید.
- بجای ملاس می توانید از عسل یا شیره ذرت استفاده کنید اما رنگ شیرینی شما روشن تر خواهد بود.
- برای باز کردن راحت تر خمیر می توانید روی کاغذ روغنی پودر شکر بپاشید. خمیر را روی آن باز کنید و قالب بزنید. سپس پودر اضافه را جدا کرده و در سینی قرار دهید.
جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چند نقطه
همچنین بخوانید:
ببخشید اون سفیدای روی شیرینی رو چگونه درست کنیم
برای تهیه رویه بایستی 25گرم کره که به دمای محیط رسیده است را با 1 پیمانه پودر شکر مخلوط کنیدو سپس به آن کم کم شیر یا آب اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد. در حدی که وقتی آن را درون پلاستیک می ریزید و می خواهید روی شیرینی را تزیین کنید به آرامی خارج شود. معمولا 1 تا 2 ق.غ شیر کافی است. هوای داخل پلاستیک را گرفته و با قیچی سوراخی کوچک ایجاد کنید.
سلام
لطفا شیرینی های مخصوص کریسمس دیگری هم آموزش دهید. شیرینی های کریسمس غالبا خوشمزه و خوش عطر هستند.
ممنون
ممنون. به زودی دستورهای جدیدتری را برای شما عزیزان خواهیم گذاشت.
شیرینی عالی ای بود. خیلی ممنون درست کردم
شیرینی کریسمس عالیه
تشکر
ممنون