دنیای آشپزیکیک و شیرینی

شیرینی زنجبیلی مخصوص کریسمس

با مواد لازم و طرزتهیه شیرینی زنجبیلی که مخصوص ایام کریسمس و بسیار محبوب است آشنا شوید. این شیرینی معطر از شکر قهوه ای و ترکیبی از ادویه های معطر درست می شود.

مواد لازم برای تهیه شیرینی زنجبیلی مخصوص کریسمس ( 60 عدد )

کره نرم شده به دمای محیط 155 گرم
شکر قهوه ای نرم 1 پیمانه
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
ملاس 3/4 پیمانه
آرد 4 پیمانه
پودر زنجبیل 2 ق.چ
بکینگ پودر 1/2 1 ق.چ
دارچین 1/2 1 ق.چ
پودر میخک 3/4 ق.چ
نمک 1/4 ق.چ
رویه شکر به همراه رنگ خوراکی برای تزیین

طرزتهیه شیرینی زنجبیلی مخصوص کریسمس :

  1. در ظرف بزرگی کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا کرم مانند و سبک شود.
  2. تخم مرغ و ملاس را افزوده و با همزن برقی بهم یزنید.
  3. آرد، بکینگ پودر و ادویه ها را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و در سه مرحله افزوده و با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شوند و گلوله آرد باقی نماند.
  4. خمیر را با پلاستیک پوشانده و حداقل چهار ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.
  5. فر را روی 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  6. روی سطح کارتان کمی آرد بیاشید و خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلی متر باز کنید.
  7. با قالب آدمک یا درخت کریسمس یا قالب گرد 6 سانتی قالب بزنید و به فاصله حدود سه سانت از هم در سینی چرب نشده قرار دهید.
  8.   8 تا ده دقیقه بپزید تا لبه های آن قهوه ای طلایی شود.
  9. سینی را روی توری مشبک قرار دهید تا خنک شود.
  10. سپس از سینی خارج کرده و با آیسینگ شکر رنگی به دلخواه تزیین نمایید. نوش جان

نکته:

  1. تمامی مواد را به دمای محیط برسانید.
  2. برای پیمانه کردن شکر قهوه ای حتما آن را در پیمانه با دست فشرده کنید و پیمانه کنید.
  3. حتما قبل از باز کردن خمیر آن را حداقل سه ساعت در یخچال قرار دهید.
  4. بجای ملاس می توانید از عسل یا شیره ذرت استفاده کنید اما رنگ شیرینی شما روشن تر خواهد بود.
  5. برای باز کردن راحت تر خمیر می توانید روی کاغذ روغنی پودر شکر بپاشید. خمیر را روی آن باز کنید و قالب بزنید. سپس پودر اضافه را جدا کرده و در سینی قرار دهید.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چند نقطه

نمایش بیشتر

‫2 نظرها

    1. برای تهیه رویه بایستی 25گرم کره که به دمای محیط رسیده است را با 1 پیمانه پودر شکر مخلوط کنیدو سپس به آن کم کم شیر یا آب اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد. در حدی که وقتی آن را درون پلاستیک می ریزید و می خواهید روی شیرینی را تزیین کنید به آرامی خارج شود. معمولا 1 تا 2 ق.غ شیر کافی است. هوای داخل پلاستیک را گرفته و با قیچی سوراخی کوچک ایجاد کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن