دنیای آشپزیکیک و شیرینی

شیرینی ستاره دارچینی کریسمس آلمانی Zimtsterne

اگر شما تعطیلات را در آلمان گذرانده باشید، احتمالاً اسم ستاره دارچینی کریسمس با نام مستعار Zimtsterne  را می شناسید. آنها در همه سوپرمارکت ها فروخته می شوند و همیشه بسیار زیبا و عالی به نظر می رسند اما به اندازه ای که در خانه عالی می شود نخواهد بود پس وقت بگذارید و به سادگی در خانه این شیرینی را تهیه کنید. با طرزتهیه این شیرینی ستاره دارچینی کریسمس آلمانی آشنا شوید.در اینجا نکاتی برای رفع مشکلات احتمالی جهت اطمینان از عالی درآمدن این شیرینی برای شما آورده شده است.


مواد لازم برای شیرینی ستاره دارچینی کریسمس آلمانی

پودر بادام400 تا 600 گرم
سفیده تخم مرغ متوسط5 عدد ( 150 گرم)
پودر شکر300 گرم
آب لیمو1 ق.غ
وانیل شکری1 ق.غ
پودر دارچین2 ق.چ
نمکسر قاشق چایخوری

طرزتهیه شیرینی ستاره دارچینی کریسمس آلمانی

طرزتهیه شیرینی ستاره دارچینی کریسمس آلمانی

  1. فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) گرم کنید.
  2. دو تا سه سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  3. سفیده را در یک کاسه بزرگ بزنید تا سفت شود.
  4. پودر قند را روی آن الک کنید ، آب لیمو اضافه کنید و بهم بزنید (در ابتدا به آرامی، در غیر این صورت خراب می شود) تا سفیده براق شود.
  5.   پنج قاشق غذاخوری از سفیده را برداشته و کنار بگذارید.
  6. 400 گرم پودر بادام، وانیل شکری و دارچین را به سفیده های باقیمانده اضافه کنید.
  7. خمیر بیشتر از یک خمیر واقعی شبیه یک ماده چسبناک خواهد بود. با این وجود، نباید خیلی نرم باشد – بسته به مورد، بادام آسیاب شده را اضافه کنید تا زمانی که قوام درست شود (میزان بادام مصرفی به اندازه تخم مرغ بستگی دارد).
  8.  خمیر را بین دو لایه پلاستیک به ضخامت 5 میلی متر پهن کنید.
  9. با قالب ستاره شکل برش داده و روی سینی های آماده قرار دهید
  10. کمی از سفیده های مانده روی شیرینی ها بمالید.
  11. حدود 25 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید
  12. پس از اینکه کف آن طلایی شد و شیرینی و سفیده روی آن خود را گرفت از فر خارج کرده و بگذارید  روی یک توری تا خنک شود
  13. سپس سرو کنید. نوش جان

چه مشکلی می تواند پیش بیاید

1- سفیده تخم مرغ می تواند مشکل ساز باشد. بسته به سایز و وزن تخم مرغ ممکن است خمیر شما خوب یا خمیری چسبنده از کار در آید. 5 سفیده تخم مرغ متوسط استاندارد(150 گرم) و 400 گرم پودر بادام خمیر مناسب و کمی چسبنده به شما می دهد ولی اگر وزن سفیده تغییر کند شما نیاز خواهید داشت پودر بادام بیشتری اضافه کنید در غیر اینصورت خمیر شما بیشتر از حدی که بتوان با آن کار کرد چسبنده خواهد بود. البته اگر زیاد هم بادام بزنید خمیر شما سفت خواهد شد پس بایستی به حالت خمیر دقت کنید و بیش از حد هم بادام نزنید تا خمیر سفت نشود. معمولا به مرور این تبحر را بدست خواهید آورد. اگر از خمیر گلوله درست کنید و پهن کنید نبایستی از هم بپاشد و ترک بخورد و به دست شما هم نچسبد.

2- مشکل دوم در این شیرینی باز هم از سفیده است. سفیده را بایستی بزنید تا سفت شود در حدی که از ظرف نریزد ولی آب هم نیندازد. ولی وقتی پودر شکر را اضافه می کنید خیلی بهم نزنید. اگر زیاد بهم بزنید یک مرینگ عالی خواهید داشت که عالی و پفکی است ولی در اینجا مشکل ایجاد می کند. سفیده فرم گرفته مقداری در خمیر شیرینی و باقی روی آن استفاده می شود. اگر سفیده خیلی حالت مرینگ داشته باشد در روی شیرینی مناسب نخواهد بود و راحت هم خرد خواهد شد.

3- خمیر را بین دو ورق پلاستیک باز کنید. یا قبل از باز کردن برای مدتی در یخچال قرار دهید. و قالب را در بین کار بشورید تا راحت تر قالب بزنید

نکات دیگر

  1. زمان پخت تقریبی است. هنگام پخت شیرینی را کنترل کنید زیرا اگر خمیر را نازکتر باز کرده باشید بیش از حد خواهد پخت. شیرینی پس از اتمام زمان پخت رویش هنوز کمی نرم است و پس از خنک شدن سفت خواهد شد.
  2. تمام مواد هنگام تهیه شیرینی به دمای محیط برسند.
  3. حتما از تخم مرغ تازه استفاده کنید.
  4. سفیده و زرده را قبل از رسیدن به دمای محیط از هم جدا کنید زیرا راحت تر جدا می شوند.
  5. شیرینی تا دو هفته در ظرف در بسته قابل نگهداری می باشد.
  6. در بین  فواصل قالب زدن بهتر است باقیمانده چسبناک خمیر را از قالب با آب گرم پاک کنید.
  7. برای اینکه سفیده روی شیرینی سفید بماند، یک فویل روی سطح آنها قرار دهید تا نسوزد.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

همچنین بخوانید:

شیرینی زنجبیلی مخصوص کریسمس

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن