دنیای آشپزیکیک و شیرینی
شیرینی کره ای با فندق

این شیرینی کره ای با فندق و هل درست می شود و متعلق به کشور سوئد می باشد. به عنوان یک میان وعده یا عصرانه با چای یا قهوه بسیار دلپذیر است.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کره ای با فندق ( 20 عدد) :
کره | 150 گرم |
شکر | 1/4 پیمانه |
فندق بو داده | 1/2 پیمانه |
آرد | 1 پیمانه |
بکینگ پودر | 1/2 ق.چ |
دانه هل | 1/2 ق.چ |
طرزتهیه شیرینی کره ای با فندق :
- فندق را با دانه هل پودر کنید.
- کره را با همزن دستی با شکر مخلوط کنید.
- باقی مواد را هم اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
- سپس با دست مواد را شکل خمیر در آورید.
- خمیر را درون پلاستیک نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
- فر را روی 180 درجه سانتی گراد، نیم ساعت قبل از پخت گرم کنید.
- سپس خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه باز کنید تا به اندازه مستطیل 32 سانت در 25 سانت درآید.
- کاغذ روغنی را جدا کرده و با استفاده از قالب گرد متوسط قطر حدود 5/5 سانتی قالب بزنید.
- در سینی کاغذ روغنی گذاشته و شیرینی ها را با کمی فاصله از هم قرار دهید.
- طبقه وسط فر قرار داده و 12 تا 15 دقیقه بپزید یا تا زمانی که سطح شیرینی شروع به تیره شدن کند.
- از فر خارج کرده، کمی که خنک شد از سینی هم خارج کرده تا کاملا خنک شوند.
نکته:
- تمامی مواد را قبل از مخلوط کردن به دمای محیط برسانید.
- از هر قالبی که بخواهید می توانید استفاده کنید. فقط اگر سایز را بزرگتر یا کوچکتر کردید زمان پخت را مجدد تنظیم کنید.
- زمان پخت بسته به فر شما ممکن است بیشتر یا کمتر باشد. پس از 8 دقیقه حتما مرتب کنترل کنید.
- حتما باز کردن خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی انجام دهید.
- در صورت دلخواه می توانید روی خمیر سفیده زده شده مالیده و فندق خرد شده بپاشید.
- در مورد شیرینی کره ای هیچ گاه سینی را چرب نکنید زیرا باعث پهن شدن شیرینی می شود.
جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چند نقطه