دنیای آشپزیکیک و شیرینی

شیرینی کره ای با فندق

این شیرینی کره ای با فندق و هل درست می شود و متعلق به کشور سوئد می باشد. به عنوان یک میان وعده یا عصرانه با چای یا قهوه بسیار دلپذیر است.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کره ای با فندق ( 20 عدد) :

کره 150 گرم
شکر 1/4 پیمانه
فندق بو داده 1/2 پیمانه
آرد 1 پیمانه
بکینگ پودر 1/2 ق.چ
دانه هل 1/2 ق.چ

طرزتهیه شیرینی کره ای با فندق :

  1. فندق را با دانه هل پودر کنید.
  2. کره را با همزن دستی با شکر مخلوط کنید.
  3. باقی مواد را هم اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
  4. سپس با دست مواد را شکل خمیر در آورید.
  5. خمیر را درون پلاستیک نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. فر را روی 180 درجه سانتی گراد، نیم ساعت قبل از پخت گرم کنید.
  7. سپس خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه باز کنید تا به اندازه مستطیل 32 سانت در 25 سانت درآید.
  8. کاغذ روغنی را جدا کرده و با استفاده از قالب گرد متوسط قطر حدود 5/5 سانتی قالب بزنید.
  9. در سینی کاغذ روغنی گذاشته و شیرینی ها را با کمی فاصله از هم قرار دهید.
  10. طبقه وسط فر قرار داده و 12 تا 15 دقیقه بپزید یا تا زمانی که سطح شیرینی شروع به تیره شدن کند.
  11. از فر خارج کرده، کمی که خنک شد از سینی هم خارج کرده تا کاملا خنک شوند.

نکته:

  1. تمامی مواد را قبل از مخلوط کردن به دمای محیط برسانید.
  2. از هر قالبی که بخواهید می توانید استفاده کنید. فقط اگر سایز را بزرگتر یا کوچکتر کردید زمان پخت را مجدد تنظیم کنید.
  3. زمان پخت بسته به فر شما ممکن است بیشتر یا کمتر باشد. پس از 8 دقیقه حتما مرتب کنترل کنید.
  4. حتما باز کردن خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی انجام دهید.
  5. در صورت دلخواه می توانید روی خمیر سفیده زده شده مالیده و فندق خرد شده بپاشید.
  6. در مورد شیرینی کره ای هیچ گاه سینی را چرب نکنید زیرا باعث پهن شدن شیرینی می شود.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چند نقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن