دنیای آشپزینان

نان سیب و گردو

نان سیب و گردو از دسته بندی نان های فوری(Quick Bread) است که با بکینگ پودر یا جوش شیرین بجای خمیرمایه درست می شوند. برای اینکه این نان ترد و سبک تهیه شود بایستی مدت زمان مخلوط کردن  این نوع نان ها  حداقل ممکن باشد. مواد تشکیل دهنده این نوع نان متنوع است ولی اکثرا شامل آرد، شکر، روغن یا کره، تخم مرغ، شکر، نمک و بکینگ پودر یا جوش شیرین یا ترکیبی از این دو است.

مواد لازم برای یک قرص نان:

آرد سفید                  دو پیمانه

بکینگ پودر             یک و نیم ق.چ

نمک                      کمی

عسل                      یک پیمانه

تخم مرغ                 2 عدد

روغن مایع               نصف پیمانه

سیب درختی            1 عدد بزرگ رنده شده

پودر دارچین             1 ق.چ

گردوی خرد شده         نصف پیمانه

طرزتهیه:

1-فر 180 درجه سانتی گراد را گرم کرده و یک قالب نان مستطیلی  12x 22 تفلون را چرب کنید.

2-مایعات را در ظرف بزرگی مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک کنید و سپس با نمک و دارچین و سیب ها مخلوط کنید و به مایعات افزوده و بهم بزنید. در آخر گردوها را افزوده و بهم بزنید.

3-مایه را درون قالب ریخته و در طبقه وسط فر 50 تا 60 دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر سیخ چوبی داخل آن فرو می کنید تمیز خارج شود و چیزی به آن نچسبد.

4- ده دقیقه بگذارید خنک شود و از قالب خارج کرده و بگذارید کامل خنک شود سپس نان سیب و گردو را برش دهید.

نکته:

  • بجای دارچین از وانیل هم می توانید استفاده کنید
  • می توانید از ترکیب مساوی عسل و شکر قهوه ای هم استفاده کنید.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن