دنیای آشپزینان

نان کدوحلوایی

با طرزتهیه یک نوع نان کدوحلوایی ساده که با بکینگ پودر تهیه می شود آشنا شوید. این نان از گروه نانهای فوری است. برای صبحانه یا میان وعده به همراه خامه یا پنیر خامه ای می توانید سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه نان کدوحلوایی ( 2 قرص نان ):

آرد نان فانتزی سه و نیم پیمانه (490 گرم)
شکر 3 پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
تخم مرغ بزرگ 4 عدد
کدوحلوایی پخته و پوره شده 400 گرم
بکینگ پودر 1 ق.غ
جوز هندی و دارچین از هرکدام 1 ق.چ
میخک سر قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب 2/3 پیمانه

 طرز تهیه نان کدوحلوایی :

  1. فر را روی 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. دو قالب مستطیلی 23 در 12 سانتی (قالب نان) را چرب کنید و آرد بپاشید.
  3. شکر و روغن را مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
  4. سپس تخم مرغ ها را که کمی با چنگال بهم زده اید و کدو حلوایی را اضافه کنید و با هم زن خوب مخلوط کنید.
  5. آرد، نمک، بکینگ پودر و ادویه ها را مخلوط کرده و یک در میان با آب در دو مرحله اضافه کنید.
  6. مواد را بین دو قالب تقسیم کنیدو سطح آن را صاف کنید.
  7. طبقه وسط فر مدت 1 ساعت بپزید یا تا زمانی که اگر خلال دندان در آن فرو بردید تمیز بیرون بیاید و خمیر به آن نچسبد.
  8. از فر خارج کرده و بگذارید 10 دقیقه درون قالب بماند.
  9. سپس از قالب خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود سپس برش دهید. نوش جان

نکته:

  1. بهتر است بعد از اندازه گیری آرد یکبار آن را الک کنید تا بافت نان شما سبک تر شود.
  2. بجای روغن مایع اگر بخواهید کره جایگزین کنید بایستی 250 گرم کره مصرف کنید و بافت نان شما هم سفت تر می شود.
  3. تمامی مواد را قبل از استفاده به دمای محیط برسانید.
  4. اگر بجای آب از شیر استفاده کنید بافت داخل نان شما متراکم تر می شود.
  5. زمان پخت تقریبی است و بستگی به فر شما دارد. بعد از 45 دقیقه پخته پودن نان را چک نمایید.
  6. برای اندازه گیری آرد در این دستور، پیمانه را در آرد فروبرده و سپس اضافه آن را با کاردک صاف کنید. هر پیمانه آرد در این حالت 140 گرم است.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن