دنیای آشپزیغذای ملل

پاستا آلفردو با مرغ

غذای فوری

پاستا آلفردو یک نوع غذای ایتالیایی است که با سس آلفردو تهیه می شود. این غذا با پاستای فتوچینی یا فرمی قابل تهیه می باشد. با طرزتهیه پاستا آلفردو با مرغ آشنا شوید.

مواد لازم برای پاستا آلفردو با مرغ ( برای 4 نفر):

پاستا فتوچینی یا فرمی 1 بسته 500 گرمی
سس آلفردو یک و نیم پیمانه
سیر 2 حبه ریز خرد شده
فیله مرغ یا سینه مرغ 200-300 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
ارگانو یا جعفری در صورت تمایل
پنیر پارمیزان 4 ق. غ برای تزیین

طرزتهیه پاستا آلفردو با مرغ:

  1. آب را بهمراه کمی نمک جوش بیاورید.
  2. پاستا را در آب جوش ریخته و طبق دستور روی آن بجوشانید یا تا زمانی که اگر آن را امتحان می کنید به نظر پخته باشد ولی شکل خود را از دست ندهد. سپس آبکش کنید و حدود یک پیمانه از آب آن را نگه دارید.
  3. در حین جوشاندن پاستا، سس را طبق دستور آماده کنید فقط پنیر آن را 80  تا 100 گرم مصرف کنید تا سس رقیق تر باشد.
  4. مرغها را باریک خرد کرده و نمک و فلفل زده و با حرارت زیاد در تابه تفت دهید تا کاملا پخته شوند.
  5. مرغها را از تابه خارج کرده، بجز دو قاشق روغن باقی آن را دور ریخته و سیر را در باقی آن تفت دهید.
  6. مرغها را به تابه برگردانده و در صورت تمایل سبزی ارگانو و بهم بزنید.
  7. سس را با کمی از آب پاستا رقیق کرده و با مرغها مخلوط کنید.
  8. مخلوط سس را روی پاستاها در تابه روی حرارت گذاشته و مخلوط کنید تا پاستا کاملا با سس آغشته شود. در صورت نیاز آب پاستا بیشتری اضافه نمایید.
  9. پاستا را در ظرف کشیده و روی آن  پنیر پارمیزان و جعفری بپاشید. نوش جان

طرز تهیه پاستا آلفردو کلاسیک :

  1. آب را بهمراه کمی نمک جوش بیاورید.
  2. پاستا را در آب جوش ریخته و طبق دستور روی آن بجوشانید یا تا زمانی که اگر آن را امتحان می کنید به نظر پخته باشد ولی شکل خود را از دست ندهد. سپس آبکش کنید و حدود یک پیمانه از آب آن را نگه دارید.
  3. یک پیمانه آب پاستا را روی حرات گذاشته تا ریز جوش بزند و 100 گرم کره به اضافه 100 گرم پنیر پارمیزان اضافه نمایید و بگذارید چند ریز جوش بزند.
  4. سپس با پاستا و 50 گرم پنیر دیگر مخلوط نمایید و گرم با مرغ یا بدون آن سرو نمایید.

نکته:

  1. بجای مرغ از فیله گوساله هم می توانید استفاده کنید.
  2. قارچ و فلفل دلمه ای تفت داده شده هم به همراه مرغ یا گوشت در ترکیب این غذا می توانید استفاده نمایید.
  3. از نخود فرنگی و کلم بروکلی هم می توانید استفاده کنید.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن