دنیای آشپزیکیک و شیرینی

پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی یک دسر کرم مانند است که از کاکائو، شکر، نشاسته ذرت و شیر درست می شود. این دسر برای کودکان بسیار مقوی و دلپذیر است و طرز تهیه آن نیز بسیار ساده است.

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی (برای 4 تا 6 نفر)

شکرنصف پیمانه
پودر کاکائو3 ق.غ
نشاسته ذرت1.5 ق.غ
شیر ترجیحا پرچرب2 پیمانه
کره25 گرم
اسانس وانیل1 ق.چ
خامه فرم گرفتهبرای تزیین
زرده تخم مرغ3 عدد

طرزتهیه پودینگ شکلاتی

  1. شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و سر قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. در ظرف دیگری زرده ها را با چنگال کمی همزده تا از هم باز شوند.
  3. سپس زرده ها را با شیر مخلوط کنید
  4. مخلوط شیر را با مواد جامد مخلوط کرده تا مواد یکدست شود و شکر حل شود.
  5. سپس مواد را در ظرف تهیه سس روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید.
  6. بگذارید به آرامی بجوشد تا غلیظ و کرم مانند شود.
  7. در این حین بایستی مرتب بهم بزنید تا ته نگیرد.
  8. سپس از حرارت برداشته کره و اسانس وانیل را اضافه کرده و بهم بزنید.
  9. کمی که خنک شده در ظرف سرو کشیده و بگذارید در یخچال خنک شود.
  10. هنگام سرو روی آن را در صورت تمایل با خامه فرم گرفته تزیین کنید. نوش جان

نکته

  1. اگر می خواهید پودینگ شما صاف و یکدست باشد:
  2. می توانید مخلوط شیر را کم کم به مخلوط جامد اضافه کرده و خوب بهم بزنید و مجددا کمی دیگر اضافه کنید.
  3. در حین پخت مرتب بهم بزنید تا گلوله نشود و یکدست بماند
  4. در صورت گلوله شدن با همزن برقی کمی بزنید و سپس از صافی رد کنید.
  5. ترجیحا از شیر پرچرب استفاده کنید. از شیر کم چرب هم می توانید استفاده کنید اما در این صورت پودینگ شما حالت کرم مانند و غلظت لازم و طعمی را که می خواهید نخواهد داشت. به جای شیر پرچرب از ترکیب شیر کم چرب و خامه نیز می توانید استفاده کنید.
  6. پودینگ بهتر است قبل از سرو حداقل 4 ساعت در یخچال بماند.
  7. برای اینکه روی پودینگ لایه نبندد می توانید روی آن یک کاغذ روغنی که کمی چرب شده قرار دهید.
  8. می توانید در صورت تمایل از شکلات خرد شده هم در این دستور استفاده کنید. شکلات را همراه کره در پودینگ بریزید. برای این دستور حداکثر 100 گرم کافی است.
  9. برای طعم بهتر می توانید از ترکیب قهوه و کاکائو استفاده کنید. 1 ق.چ قهوه یا اسپرسو فوری به دستور اضافه کنید.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن