دنیای آشپزیغذای مللنان

پیده اسفناج با پنیر فتا و فلفل دلمه ای

پیده یک نان تخت مربوط به کشور ترکیه  است که با مواد مختلف می تواند پر شود و در فر پخته می شود. پیده اسفناج با پنیر فتا و فلفل دلمه ای که دستور آن در اینجا برای شما آورده شده شبیه یک پیتزای گیاهی بوده و به عنوان اسنک نیز می تواند سرو شود.

مواد لازم برای پیده اسفناج با پنیر فتا و فلفل دلمه ای ( 2 نان برای 8 نفر)

مواد لازم برای خمیر پیده

آرد نان فانتزی300 گرم( 2 پیمانه) + 2 ق.غ
خمیر مایه فوری4 ق.چ
آب گرم1 پیمانه
روغن زیتون3 ق.غ

مواد لازم برای رویه پیده

پیاز متوسط 1 عدد ریز خرد شده
برگ اسفناج200 گرم
پنیر فتا200 گرم
فلفل دلمه ای قرمزیک عدد باریک اسلایس شود
سس قرمز تند1 ق.غ یا کمتر ( در صورت تمایل)
روغن زیتون 1 ق.غ
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
تخم مرغ1 عدد که به همراه 1 ق.غ زیتون مخلوط شده ( برای مالیدن روی سطح پیده)

طرزتهیه خمیر پیده

  1. خمیر مایه را در نصف پیمانه آب گرم حل کرده و بگذارید 5 دقیقه بماند.
  2. آرد و نمک را مخلوط کرده و وسط آن را گود کرده و مخلوط خمیرمایه و 2 ق.غ روغن و باقی آب را ریخته و مخلوط کنید.
  3. سه تا 5 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرمی شود که بدست نمی چسبد.
  4. اگر خمیر هنوز به دست می چسبد 1 ق.غ دیگر روغن را بهمراه تا 2 ق.غ آرد اضافه کنید. (خمیر استاندارد)
  5. خمیر را در ظرف بزرگی که کمی چرب شده گذاشته و روی آن را با پلاستیک پوشانده و بگذارید بماند و دوبرابر شود. حدودا یکساعت

آماده کردن مواد میانی پیده

  1. تا خمیر ور می آید، در تابه روغن را ریخته و پیاز و فلفل ها را تفت دهید تا نرم شوند و آب پیاز کشیده شود.
  2. اسفناج های شسته و با پارچه آب اضافه آن را بگیرید.
  3. اسفناج های خرد شده را افزوده و 3 دقیقه دیگر حرارت دهید تا آب بیندازد و آبش تبخیرشود.
  4. از حرارت برداشته نمک و فلفل و سس تند را اضافه کنید.
  5. پنیر فتا را با دست خرد کرده و داخل آن بریزید.

طرزتهیه پیده اسفناج با پنیر فتا و فلفل دلمه ای

  1. از نیم ساعت قبل از آماده شدن خمیر فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید
  2. خمیر را دو قسمت کرده و روی سطحی که آرد پاشیده اید باز کنید.
  3. خمیر ها بایستی به شکل بیضی به ابعاد 20 سانت در 40 سانت و به ضخامت نیم سانت باز شوند.
  4. یک سینی بزرگ که گنجایش دو خمیر را داشته باشد (یا دو سینی ) را کاغذ روغنی گذاشته و چرب کنید.
  5. مواد میانی را وسط خمیرها گذاشته و جوری پخش کنید که از لبه ها 2 سانت فاصله داشته باشند.
  6. حال از دو طرف لبه ها را روی مواد بیاوید تا حالت قایق پیدا کند و لبه ها را شبیه نوک قایق در آورید و خوب بهم فشرده کنید تا موقع پخت باز نشود.
  7. مخلوط تخم مرغ را روی لبه های خمیر مالیده و سپس پیده را در فر قرار دهید.
  8. بگذارید 20 تا 25 دقیقه طبقه وسط بپزد و خمیر قهوه ای طلایی و لبه ها ترد شود.
  9. از فر خارج کنید کمی که خنک شد برش دهید. نوش جان

نکته

  1. زمان ور آمدن خمیر بسته به دمای خانه شما متغیر است. بگذارید حتما خمیر دوبرابر شود یا اگر انگشت خود به آرامی به آن فشار دادید به آرامی سوراخ ایجاد شده پر شود.
  2. زمان پخت هم بسته به فر شما تقریبی است.
  3. از پنیر فتایی که سفت باشد استفاده کنید. اگر خواستید می توانید به جای پنیر فتا از پنیر چدار رنده شده هم استفاده کنید.
  4. بهتر است اگر اسفناج شما زیاد آب انداخت مدت بیشتری بگذارید بپزد تا آب آن گرفته شود وگرنه خمیر شما نرم خواهد شد.
  5. پیمانه ذکر شده در اینجا حجم 250 سی سی دارد.( پیمانه استاندارد متریک 250 سی سی است  که در اکثر کشورها استفاده می شود ولی پیمانه استاندارد درآمریکا 237 سی سی گنجایش دارد)

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن