دنیای آشپزینوشیدنی

چای نعناع با ادویه

این چای با نعناع درست می شود و نعناع ماده ای آرامشبخش است. ادویه هایی مانند هل، دارچین و میخک نیز به آن اضافه می گردد. با طرز تهیه یک نوع چای نعناع با ادویه آشنا شوید. این چای به عنوان هضم کننده بعد از غذا بسیار موثر است.

مواد لازم برای چای نعناع با ادویه

چای سیاه2 ق.غ
برگ نعناع تازه کمی خرد شده1 ق.غ
رازیانه1 ق.غ
چوب دارچین خرد شدهنصف ق.غ
دانه هل 1 تا 2 عدد
دانه میخک1 عدد

طرز تهیه چای نعناع با ادویه

  1. مواد بالا را با هم مخلوط کنید.
  2. برای هر 3 لیوان چای 2 ق.غ از مخلوط را درون 3 پیمانه آب داغ حل کرده و 5 ت 7 دقیقه دم نمایید. نوش جان

نکته

  1. شما می توانید ادویه و چای را به نسبت بیشتر مخلوط کرده و درون ظرف دربسته نگهداری کنید و هنگام دم کردن نعناع تازه را اضافه کنید. اینگونه عطر ادویه ها بیشتر در چای شما نفوذ می کند.
  2. در برخی دستورها حتی توصیه می شود ادویه ها را با آب 1 دقیقه روی حرارت بجوشانید و سپس با نعناع دم کنید.
  3. در کشورهای دیگر چای را مانند ایرانی ها روی بخار کتری دم نمی کنند بلکه مواد را در آب جوش ریخته بهم زده و درب ظرف را می گذارند. در این صورت بجای آب داغ از شیر داغ هم می توانید استفاده کنید.
  4. حتما از نعناع تازه استفاده کنید. نعناع تازه عطر بسیار بهتری دارد.
  5. هنگام افزودن دانه هل آن را کمی فشار دهید تا باز شود و عطر آن بهتر خارج شود.
  6. میخک عطر زیادی دارد. بیش از حد استفاده نکنید.
  7. میزان مواد ذکر شده برای هر لیوان چای بستگی به نوع چای مصرفی شما و رنگ دهی آن دارد. میزان را بسته به نوع چای خود می توانید تنظیم نمایید.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چند نقطه

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن