دنیای آشپزیغذای ملل

کروکت برنجی ایتالیایی (آرانچینو یا آرانچینی)

آرانچینو(Arancini) یک کروکت برنجی ایتالیایی است. این کروکت در سیسیل ایتالیا به عنوان اسنک و غذای خیابانی بسیارمحبوب است. این غذا به شکل گلوله های برنجی است که داخل آن با یک سس و نخودفرنگی پر شده است. با طرزتهیه این کروکت برنجی ایتالیایی (آرانچینو یا آرانچینی) آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کروکت برنجی ایتالیایی (آرانچینو یا آرانچینی)

مواد لازم برای مایه برنجی: 
برنج دانه کوتاه یا نیم دانه300 گرم
زعفرانیک چهارم ق.چ
آبیک و نیم پیمانه
کره15 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
پنیر پارمیزان رنده شده2 ق.غ
مواد میانی: 
پیاز کوچک1 عدد
هویج و کرفس ریزخرد شدهاز هر کدام 2 ق.غ
گوشت چرخ کرده150 گرم
رب گوجه1 ق.غ
گوجه پوره شدهیک پیمانه
نخود سبزیک سوم پیمانه
مواد لازم برای تهیه گلوله های برنجی 
پنیر موزارلا130 گرم
آردیک چهارم پیمانه
آبنصف پیمانه
تخم مرغ2 عدد
پودر نان2 پیمانه
نمکبه مقدار لازم
روغن برای سرخ کردنبه میزان لازم

طرزتهیه کروکت برنجی ایتالیایی (آرانچینو یا آرانچینی)

مایه برنجی

  1. در قابلمه برنج را با آب، زعفران و نمک مخلوط کنید.
  2. آب که جوش آمد زیرش را کم کرده تا ریزجوش بزند.
  3. در قابلمه را بگذارید تا آب برنج کشیده و بپزد.(حدود 15 تا 20 دقیقه)
  4. سپس در قابلمه را برداشته کره و پنیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  5. مایه برنجی را درون دیس بزرگی پهن کنید تا به دمای اطاق برسد.

مواد میانی

  1. پیاز خرد شده را در دو قاشق غذاخوری روغن تفت بدهید.
  2. هویج و کرفس را افزوده  تفت دهید.
  3. سبزیجات که نرم شد گوشت را افزوده و تفت دهید تا آبش کشیده شود و قهوه ای رنگ شود.
  4. رب گوجه را اضافه کنید. کمی که تفت خورد، پوره گوجه را اضافه کنید و حرارت دهید تا آبش کشیده شود و غلیظ شود.
  5. نخود فرنگی پخته شده را اضافه کنید و بهم بزنید.
  6. نمک و فلفل مواد را تنظیم کرده و بگذارید خنک شود.

آماده کردن گلوله های برنجی

  1. یک قاشق غذاخوری سر پر از مایه برنجی برداشته و در کف دست پهن کنید.
  2. یک ق.م از مواد میانی وسط آن گذاشته و یک ق.غ پنیر موازارلا روی آن قرار دهید.
  3. سپس مایه را مثل بقچه جمع کرده و گرد نمایید تا شکل گلوله گردی شود.

سرخ کردن کروکت برنجی ایتالیایی

  1. آرد، نصف پیمانه آب، تخم مرغها و کمی نمک را مخلوط کنید.
  2. پودر نان را هم در ظرف دیگری پخش کنید.
  3. گلوله های برنجی را اول در مخلوط آرد و سپس در پودر نان بغلتانید.
  4. حال کروکت ها را در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
  5. گرم با سس مارینارا یا سس گوجه سرو کنید. نوش جان

نکته

  1. اگر قبل از سرخ کردن کروکت ها کمی شل به نظر می رسند 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  2. ارتفاع روغن در تابه شما بایستی حداقل 5 سانت باشد.(دمای روغن 180 درجه اگر از سرخ کن استفاده می کنید)
  3. تعداد زیادی از کروکت ها را یکباره در تابه نریزید. دمای روغن نبایستی بیفتد وگرنه کروکت ها بجای برشته شدن نرم می شوند.
  4. هر کروکت در دمای مناسب پخت (180 درجه) حدود 3 تا 5 دقیقه زمان می برد تا طلایی شود.
  5. در سیسیل بجای پنیر پارمیزان از پنیر caciocavallo استفاده می شود که البته در خارج جنوب ایتالیا پیدا کردن آن سخت است.
  6. این کروکت به عنوان اسنک یا حتی وعده غذای اصلی بهمراه سوپ و سالاد قابل سرو است.
  7. این میزان مواد به شما 15 کروکت برنجی می دهد.

منبع: بخش آشپزی وب سایت چندنقطه

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا