دنیای آشپزیکیک و شیرینی

کیک اسفنجی ویکتوریا

کیک اسفنجی ویکتوریا یک کیک سبک است که به صورت لایه ای تهیه می شود.  این کیک با آرد، تخم مرغ، کره و شکر به نسبت وزنی مساوی تهیه می شود. سپس بین لایه ها مارمالاد و خامه فرم گرفته قرار داده می شود. این کیک برای عصرانه بسیار مناسب است. همانگونه که از نامش هم پیداست محبوب ملکه ویکتوریا در انگلستان بوده است که به عنوان عصرانه با چای در مهمانی هایش سرو می شده است.

مواد لازم برای کیک اسفنجی ویکتوریا :

کره200 گرم
شکر200 گرم ( یک پیمانه)
تخم مرغ بزرگ 60 گرمی4 عدد
آرد کیک200 گرم (یک و نیم پیمانه + 1 ق. غ سر خالی)
اسانس وانیل1 ق.چ
بکینگ پودر3 ق.چ
خامه فرم گرفته200 گرم
مارمالاد تمشک یا توت فرنگی4 تا 6 ق.غ
پودر شکر و توت فرنگی یا تمشکبرای تزیین

طرزتهیه کیک اسفنجی ویکتوریا :

  1. فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. 2 قالب گرد 20 سانتی را چرب کنید و کاغذ روغنی قرار داده و دوباره چرب کنید.
  3. کره و شکر را 5 دقیقه با همزن برقی زده تا کرم مانند شود.
  4. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و هر بار خوب زده تا افزایش حجم پیدا کند سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.( هرکدام حدود یک دقیقه)
  5. وانیل را افزوده و بهم بزنید.
  6. آرد و بکینگ پودر الک شده به همراه سر چاقو نمک را در دو مرحله افزوده و به آرامی با لیسک بهم بزنید.
  7. هم زدن بایستی به صورت روی هم آوردن مواد باشد و به آرامی تا هوای درون کیک خارج نشود.
  8. مواد بایستی به راحتی از قاشق بریزد اگر اینگونه نیست، 1 ق.غ شیر افزوده و به آرامی مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسد.
  9. مواد را به نسبت مساوی بین دو قالب تقسیم کنید.
  10. روی مواد را به آرامی با کاردک صاف کرده و در طبقه وسط فر مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
  11. با خلال دندان چک کنید. اگر تمیز بیرون بیاید کیک آماده است. روی کیک بایستی قهوه ای طلایی شود.
  12. ده دقیقه که در قالب خنک شد از قالب خارج کرده و روی پایه مشبک بگذارید تا خنک شود.
  13. مربا را با 1 ق. غ آبجوش مخلوط کنید.
  14. خامه فرم گرفته را روی یکی از کیک ها مالیده و میوه روی آن بچینید و مارمالاد را روی آن بدهید.
  15. کیک دوم را روی کیک اول قرار دهید. روی آن پودر شکر پاشیده و سرو کنید. نوش جان

نکته:

  1. بسیار مهم است که تمامی مواد کیک هنگام تهیه کیک به دمای محیط رسیده باشند.
  2. آرد و بکینگ پودر حتما سه بار الک شوند.
  3. هنگام مخلوط کردن آرد بهتر است آن را روی مواد الک کنید.
  4. دمای پخت تقریبی است بهترین روش تشخیص استفاده از خلال دندان است.
  5. تمام مدت پخت کیک را تحت نظر داشته باشید.
  6. اگر خواستید کیک ویکتوریا شکلاتی تهیه کنید 2 ق.غ آرد را کم کرده و به جای آن 2 ق.غ پودر کاکائو اضافه کنید.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چند نقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن