دنیای آشپزیکیک و شیرینی

کیک تمشک

پایه این کیک تمشک از گروه کیک آنجل است که با سفیده تخم مرغ درست می شود. این کیک بافتی بسیار لطیف و اسفنجی دارد و به تنهایی هم بسیار خوشمزه است. افزودن تمشک به آن طعمی عالی به کیک می دهد. با طرزتهیه کیک آنجل تمشک آشنا شوید

مواد لازم برای تهیه کیک تمشک (برای 12 نفر)

سفیده تخم مرغ4 عدد
خامهیک پیمانه
شیر2 ق.غ
شکرنصف لیوان + نصف لیوان
بکینگ پودر2 ق.چ
آرد کیکدو پیمانه
تمشکیک و نیم پیمانه
اسانس وانیلیک قاشق جایخوری

طرزتهیه کیک تمشک

  1. فر را روی 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. سفیده ها، خامه، وانیل و شیر را مخلوط کرده و با همزن زده تا حجیم شود و غلظت پیدا کند.
  3. نصف پیمانه شکر را افزوده و خوب بهم بزنید.
  4. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و با نصف پیمانه شکر مخلوط کنید.
  5. مخلوط آرد را روی مواد قبلی الک کرده و به صورت دورانی و به آرامی مخلوط کنید.
  6. تمشک ها را با یک قاشق آرد مخلوط کرده و به مواد افزوده و دورانی بهم بزنید.
  7. مواد را بین دو قالب 20 سانتی آماده شده تقسیم کرده و روی آن را صاف کنید.
  8. فالب ها را طبقه وسط فر گذاشته تا کیک ها نیم ساعت بپزند یا تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود و اگر سیخ چوبی در آن فرو ببرید تمیز بیرون بیاید.
  9. کیک را از فر خارج کرده و بعد از یکربع از قالب ها خارح کنید و بگذارید روی سینی مشبک تا کاملا خنک شود.
  10. بین دو کیک مارمالاد تمشک یا سس شکلات مالیده و دو لایه را روی هم قرار دهید.
  11. رویه بیرونی کیک را هم سس شکلات یا خامه فرم گرفته بمالید.
  12. روی کیک می توانید باز هم خامه فرم گرفته بمالید یا مثل شکل شیره مالیده و پودر نارگیل بپاشید و با تمشک تزیین نمایید.
  13. کیک را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات و مواد رویه خودش را بگیرد و بعد برش دهید. نوش جان

نکته

  1. تمامی مواد قبل از تهیه کیک بایستی به دمای محیط برسند.
  2. کره را در این دستور چایگزین خامه نکنید. خامه بافت لطیفی به این کیک می دهد.
  3. دمای پخت تقزیبی است. ده دفیقه قبل از اتمام پخت از بیرون آن را کنترل کنید.
  4. اگر از قالب تفلون استفاده می کنید فقط کافی است آن را چرب کنید.
  5. اگر قالب شما تفلون نیست. بایستی قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بگذارید و مجددا کل داخل قالب را چرب و سپس آردپاشی کنید. سپس قالب را تکان داده تا آرد اضافی آن بیرون بریزد.
  6. برای چرب کردن قالبها فقط از کره یا روغن جامد استفاده کنید. روغن مایع باعث چسبیدن مواد به کاغذ روغنی و قالب می شود.
  7. قبل از 25 دقیقه در فر را باز نکنید پف کیک می خوابد.
  8. آرد کیک بافتی سبک تر نسبت به آردهای دیگر دارد. بجای آرد کیک می توانید از آرد سفید قنادی هم استفاده کنید اما بافت کیک شما متراکم تر خواهد شد.
  9. اگر آرد کیک ندارید به عنوان یک جایگزین عالی می توانید به ازای هر پیمانه آرد سفید قنادی ، دو قاشق غذاخوری از آن را برداشته و دو قاشق غذاخوری نشاسته یا آرد ذرت جایگزین کنید.
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن