دنیای آشپزیکیک و شیرینی

کیک شکلاتی بدون آرد

این کیک شکلاتی بدون آرد تهیه می شود و بسیار لذیذ است. آماده سازی و تهیه این کیک ساده است و برای جشن ها بسیار عالی است. این کیک را به همراه بستنی، خامه فرم گرفته، تمشک یا توت فرنگی می توانید سرو نمایید.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بدون آرد ( برای 12 نفر)

شکلات تلخ خرد شده330 گرم
کره به قطعات کوچک خرد شده160 گرم
شکریک پیمانه
تخم مرغ6 عدد
پودر کاکائویک پیمانه
پودر اسپرسو1 ق.چ
اسانس وانیل1 ق.چ
خامه فرم گرفته برای تزیینبه میزان لازم

طرزتهیه کیک شکلاتی بدون آرد

  1. فر را روی 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف قالب 23 سانتی را چرب و کاغذ روغنی قرار دهید و تمام قالب را مجددا چرب کنید.
  2. شکلات و کره را درون ظرف تهیه سس روی حرارت کم قرار دهید. مرتب بهم بزنید تا شکلات و کره آب شوند.
  3. سپس مواد را در ظرف بزرگتری ریخته و شکر را افزوده و با همزن دستی بهم بزنید.
  4. سپس یکی یکی تخم مرغ افزوده و هربار خوب با همزن دستی بهم بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.
  5. وانیل را در حین افزودن تخم مرغها اضافه کنید.
  6. پودر کاکائو و اسپرسو را اضافه نموده و بهم بزنید.
  7. سپس مواد را در قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید.
  8. قالب کیک را در طبقه وسط فر به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید. تا وقتی خلال دندان در آن فرومی کنید تمیز بیرون بیاید.
  9. ده دقیقه که خنک شد از قالب خارج کنید. اطراف آن را آزاد کرده و کیک را روی سینی مشبک برگردانید و قالب را جدا کنید.
  10. با استفاده از یک سینی مشبک دیگر دوباره کیک را به رو برگردانید و بگذارید تا یکساعت کاملا خنک شود.
  11. هنگام سرو در ظرف مخصوص گذاشته و برش دهید و با خامه فرم گرفته سرو نمایید.

نکته

  1. هنگام برش از چاقو تیز استفاده کنید و پس از هر بار برش چاقو را تمیز نموده و مجدد استفاده نمایید.
  2. کیک را می توانید با پلاستیک کاملا پوشانده و در یخچال نگهداری نمایید.
  3. برای این کیک حدود یک و نیم پیمانه خامه فرم گرفته نیاز دارید. برای این مقدار ¾ پیمانه خامه و 1 ق.غ پودر شکر نیاز خواهید داشت. ظرف و همزن را در فریزر قرار دهید تا هنگام زدن خامه سرد باشند. سپس خامه و شکر را با دور کند همزن زده تا شروع به سفت شدن کند. سپس دور همزن را زیاد کرده و زده تا فرم بگیرد.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن