دنیای آشپزیکیک و شیرینی

کیک قهوه با گردو

این یک نوع کیک کره ای با طعم قهوه است که در آن از مغز گردو استفاده شده است و با کرم قهوه تزیین می شود.

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر

آرد سفید              2/3 1 پیمانه

شکر                   یک پیمانه +2 ق.غ

کره                      220 گرم

بکینگ پودر            2 ق.چ

نمک                     کمی

تخم مرغ بزرگ        4 عدد

شیر                    2 ق.غ

قهوه فوری            1 ق.غ

آب جوش              1 ق.غ

گردوی خرد شده      1/2 پیمانه

رویه قهوه برای تزیین کیک:

پودر شکر              1/2 2 پیمانه

کره                     150 گرم

قهوه فوری             1 ق.غ

آب جوش               1 ق.غ

گروی نصف شده     1/4 پیمانه برای تزیین روی کیک

طرزتهیه:

  1. تمام مواد کیک بخصوص کره و آرد و تخم مرغ بایستی به دمای محیط رسیده باشند.
  2. فر را روی 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. دو قالب کیک 20 سانتی را چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید. گردوی داخل کیک را خرد کنید. کره را با شکر با همزن برقی یا دستی زده تا کرم شود سپس دانه دانه تخم مرغها را افزوده و هر بار همزده تا مخلوط شوند سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید.
  3. قهوه فوری را در آب جوش حل کنید و با شیر مخلوط کنید. مخلوط آرد و نمک را به مواد کره ای افزوده و با همزن برقی مخلوط کنید و در آخر مخلوط شیر را اضافه و به هم بزنید.
  4. گردوهای خرد شده را اضافه کرده و با لیسک دورانی و به آرامی بهم بزنید.
  5. مواد را بین دو قالب تقسیم کرده، سطح آن را صاف کنید و در فر گذاشته تا 25 دقیقه یا تا زمانی که اگر چاقو در آن فرو ببرید تمیز بیرون آید بپزید.
  6. از فر خارج کرده و پس از اینکه ده دقیقه خنک شد از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی را جدا کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود
  7. برای رویه کیک قهوه با گردو: کره و پودر قند را با همزن برقی زده تا کرم شود سپس قهوه را که در آب حل شده به آن اضافه کنید و بهم بزنید.
  8. نصف از مواد را روی یک کیک مالیده و کیک دیگر را رویش قرار داده و با باقی مخلوط کره ای کل سطح کیک را پوشش دهید.
  9. روی سطح کیک را با گرودهای نصف شده تزیین کنید. نوش جان

نکته:

  • می توانید گردوی داخل کیک را با شکر پودر کنید و در کیک استفاده کنید.
  • تا قبل از زمان گفته شده برای امتحان کیک درب آن را باز نکنید چون پف کیک می خوابد.
  • کره را از یکساعت قبل بگذارید به دمای محیط برسد تا بتوانید با آن کار کنید.
  • اگر در مرحله آخر تهیه خمیر کیک دیدید مایه کیک شما خیلی سفت است از شیر اضافه استفاده کنید.
  • بجای قهوه از قهوه یا اسپرسو دم کرده سرد شده یا اسپرسو فوری هم می توانید استفاده کنید. طعم کیک را قوی تر خواهند کرد.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

برچسب ها
نمایش بیشتر

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن