دنیای آشپزیکیک و شیرینی

کیک هویج و گردو

این کیک همانگونه که از نامش پیداست، داخل موادش از هویج و گردو استفاده می شود. این کیک معمولا با رویه پنیر خامه ای سرو می شود.

مواد لازم کیک برای 12 نفر:

آرد سفید 2 پیمانه

شکر 1/5 پیمانه

کره 220 گرم

بکینگ پودر 2 ق.چ

هویج متوسط 3 عدد رنده ریز شده

گردو یک پیمانه ریز خرد شده

تخم مرغ 3 عدد

دارچین 1 ق.چ

مواد رویه کیک:

کره 50 گرم

پنیر خامه ای 100 گرم

اسانس وانیل 1 ق.چ

پودر شکر 1/5 پیمانه

طرزتهیه:

1-فررا روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

2- برای تهیه کیک، ابتدا کره و شکر را با همزن دستی یا برقی بهم زده تا کرم مانند شود. معمولا 5 دقیقه طول می کشد.

3-تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و بهم بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. در همین حین وانیل را نیز اضافه کنید.

4- آرد و بکینگ پودررا مخلوط و سه بار الک کنید. مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ افزوده و بهم بزنید تا گلوله آرد باقی نماند.

5-هویج و گردو ها را به مواد کیک اضافه کنید و بهم بزنید.

6-قالب مستطیلی 20 در 30 سانتی را چرب کنید و کمی آرد بپاشید. مواد را در قالب صاف کرده و در فر 40 تا 45 دقیقه بپزید.

7- بعد از یک ساعت که کیک خنک شد، رویه را روی سطح آن بمالید.

برای رویه:

کره و پنیر را با وانیل حدود 2 تا 3 دقیقه زده تا کرم شود. پودرقند را اضافه کرده و با قاشق بهم بزنید. سپس با همزن بزنید تا کرم مانند شود.

نکته:

1- مواد کیک حتما یکساعت قبل از پخت به دمای محیط برسند.

2- اگر رویه غلظت کافی برای پوشش کیک را ندارد از پودر قند اضافی استفاده کنید

3-زمان پخت تقریبی است و بستگی به فر شما دارد. با نوک چاقو کیک را تست کنید. چاقو بایستی تمیز خارج شود

4- کمی هویج های رنده شده را آبگیری کنید تا کیک خیلی مرطوب نشود.

5- برای توزیع یکنواخت هویج ها در کیک می توانید آن را با نصف پیمانه ار آرد موجود در دستور مخلوط کنید.

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت چندنقطه

نمایش بیشتر

‫2 نظرها

  1. با سلام ، ضمن تشکر از آموزشهای خوبتون اگر امکان داره در مورد پخت کیک در ماکروفر هم توضیح بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا