
یكی از واقعیتهای غم انگیز كسب و كارها این است كه تنها درصد کمی از كسب و كارهای جدید موفق می شوند. به طور متوسط ، از هر 10 کسب و کار جدید فقط یکی زنده مانده است. راه اندازی یک شرکت ، یک کار پر ریسک است. کارآفرینان در هر نوبت با موانع جدیدی روبرو می شوند. همه ما می دانیم که دلایل زیادی برای عدم موفقیت مشاغل وجود دارد ، اما دلیل موفقیت کسب و کار چیست؟ در این مطلبی یازده دلیل موفقیت کسب و کار را بررسی می کنیم.
با بررسی شرکت های موفق ، 11 دلیل موفقیت کسب و کار را خلاصه کرده ایم
1- مدیریت
هر استارت آپ به یک رهبر با دید باز نیاز دارد. در مواقع دشوار ، مدیرعامل نیاز به یک ایده واضح درباره مأموریت نهایی و چگونگی عملکرد شرکت برای رسیدن به آن هدف دارد. یک رهبر خوب کسب و کار در حالی که نیازهای فوری شرکت تازه تاسیس را برطرف می کند ، اهداف طولانی مدت را نیز در ذهن نگه می دارد. می توان مدیریت را اصلی ترین دلیل موفقیت کسب و کار دانست.
2- سرعت در بازار
شما نمی توانید در استارت آپ ها دوم باشید. به خصوص با سرعت توسعه فناوری ، هرچه سریعتر یک استارتاپ بتواند خدمات یا محصولات خود را تولید کند ، شانس بیشتری در ارائه آن به مشتریان دارد. مشاغل جوان باید با صنایع مستقر رقابت کنند. یکی از دلایلی که کسب و کارها موفق می شوند این است که زودتر به مصرف کنندگان می رسند.
3- درک مالی
استارت آپ های موفق می دانند که چگونه باید با یک بودجه مشخص کار کنند. مدیریت امور مالی و دور نگه داشتن یک شرکت جوان از بدهی هایی که توان بازپرداخت آن را ندارد کلید و دلیل موفقیت کسب و کار شما است. شرکتهایی که تازه شروع به کار می کنند باید با بودجه کمتر فعالیت بیشتری را انجام دهند.
4- ارتباطات خوب
دقیقاً مانند مشاغل اولیه ، شرکت های نوپا می توانند با شناختن چند فرد کاملاً مرتبط ، دارای پایگاه شوند. این شرکت ها از شبکه ارتباطات خود برای اولین مشتری ها ، سرمایه گذاران و مربیان خود استفاده می کنند. همانطور که معروف است، دانستنی های شما برایتان کار نمی کند بلکه کسانی که می شناسید کار می کند.
5- فداکاری و تعهد
شرکت های نوپا به رهبرانی احتیاج دارند که مایل به تلاش و کار سخت باشند و به اهداف خود پایبند باشند. این رهبری دیگران را ترغیب می کند که به یک اخلاق کاری دقیق و منطبق با رسالت شرکت متعهد باشند. همه کارکنان نیز باید متعهد به اهداف باشند.
6- پشتکار
حتی وقتی شرایط سخت می شود و راه رسیدن به موفقیت سد می گردد ، استارت آپ ها باید برای رسیدن به موفقیت ادامه دهند. اكثر استارت آپ ها هنگامی كه پول و منابع محدود است یا اختلاف نظر بین بنیانگذاران صورت می گیرد تسلیم می شوند. کسب و کارهای موفق در شرایط طوفانی به قایق خود می چسبند و هدف نهایی خود را در شرایط دشوار نیز به یاد می آورند.
7- انتخاب سریع
استارت آپ های موفق با تغییر مشکلی ندارند. رهبرانی که می دانند چگونه بدون نقشه ی راه واضح، تصمیم گیری های هوشمندانه اتخاذ کنند می توانند از فرصت هایی استفاده کنند که شرکت های محتاط تر از دست می دهند.
8- دانستن نحوه جذب سرمایه گذاران
مذاکرات پولی در دنیای تجارت.
بدون پول ، شرکت ها هرگز نمی توانند از جای خود بلند شوند. رهبران کسب و کارهای هوشمند می دانند که چگونه می توانند سرمایه ایجاد کنند تا به ایده های میلیونی دلخواه خود برسند.
9- اعتماد به نفس
استارت آپ های نوپا به مأموریت و اهداف خود تعهد بی دریغ دارند. بدون اطمینان به موفقیت شرکت ، در صورت مواجهه با موانع اولیه ، استارتاپ از بین می رود.
10- مدیریت کارآمد زمان
هنگام شروع کار هیچ ایرادی وجود ندارد. اگر رهبران یک شرکت به طور شبانه روزی وقت نگذارند ، موفقیت بعید است.
11- اجرا
هر کس می تواند یک ایده میلیون دلاری داشته باشد. راهبری و استراتژی برای عملی کردن ایده لازم است. دانستن نحوه اجرا ، کسب و کارهای موفق را از کسب و کارهای شکست خورده جدا می کند.
منبع